Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, takhle jsem to mela po porodu, pak delali jeste jedny stery a mela jsem e coli ![]()
jinak bych zkusila sex s kondomem, on ti muze neco predavat partner
jo a vaginal c, ten ma srovnavat posevni prostredi
Kup si Vitagyn C třeba a at se maže i partner…je to vaginální krém…
a sex bud vynechat,nebo z kondomem…
asi to vidím i na ten kondom, kterej tak nesnáším, ale co nám zbude
díky za reakce
ahojky,pokud tam nemas najaky zanet,tak ti doporucim fermalac vaginal…jsou to ciste lactobacily na osidleni a normalizaci ph v pochve…mam s nima dobrou zkusenost,maji v kazde lekarne,je to 10 tobolek a stoji kolem 190Kc a uchovava se to v lednicce,pro netehu holky je tam aplikator,v tehu bych ti doporucila zavadet jen prstem a nemusis se stydet,timto si prosla snad kazda a je to tady mezi babama
![]()
já už fakt holky nevím, jsem z toho hrozně něšťastná, je to prostě omezující, hlavně v sexuální oblasti, naštěstí přítel je moc hodný a tolerantní…ale i tak, když Vás celý den pálí dole…je to hrůza…v pondělí jsem byla dát moč u obvodní, ale ta byla ok, takže to bude gynekologický a já už mám strach své gynekoložce zavolat…co myslíte??? Mám to nechat a vydržet nebo jí zase otravovat ![]()
Koupila bych něco v té lékárně,dala si pauzičku v sexu a viděla jak to bude o neděli.
Jestli žádné zlepšení,šla bych k dr.
Připojuji se k doporučení Fermalacu, je skvělý. Nejlépe ho použij v co nejkratší době po sexíku, funguje jako prevence zmíněného pálení a svědění. Kdyby nebylo zbytí, kup si v lékárně Boraxové globule- působí mírně antisepticky a obnovují přirozené ph v pochvě. Celý název je Globulus cum natrio tetraborico, použití podle návodu, stojí 70Kč, bez předpisu. V těhu jsou neškodné. Po jejich využívání ale použij dlouhodobě ten Fermalac- osídlí pochvu těmi „hodnými“ laktobacily a působí preventivně proti návratu tvých potíží ![]()
Ahoj holky, paní Mudr. mi na stěrech zjistila přemnožený lactobacil, předepsala mi macmirorcomplex- vaginální globule a maxmiror complex vaginální mast, chtěla mi napsat jen Macmiror obalované tablety na závadění po 3 dnech užití vaginálních globulí a vaginální masti v kombinaci s ní mě začalo pálit v pochvě a svědit, volala jsem tam a ona mi v pondělí předepsala ty tablety macmiror naužívání . Znovu jsem volala Mudr. své a ta mi poradila Rosalgin výplachy vagíny. To trochu pomáhá , ale ne moc naposled když jsem s Mudr. mluvila , tak mi řekla, že si mám koupit boraxové globule a závadět na noc.
Užívám nyní tablety obalované macmiror 1-0-1, bez masti a závadění vaginálních tablet, nicméně do toho všeho užívám HA Jeanine.A objevil se mi hnědý výtok připomínající špiněnění na zač. mensrtrulace. Ted tedy netuším zda si mám zakoupit ty boraxové globule, či ne.
Ach jo, kéž by ty ženské problémy zmizely.Nevím si rady, zítra zajdu znovu ke sví gynekoložce a vše jí řeknu.Už jsem za léčbu zaplatila hromadu peněz a to paní Mudr., chce ode mne roční sponzorský dar, hrůza to zdravotnictví.
Já nedám dopustit na přírodní Tea tree a brát probiotika. Tohle by ti zaručeně pomohlo, kdyžtak mi napiš SZ jestli chceš blíže poradit. Já díky tomuhle mám pokoj a už žádné zavádění nějakých globulí…Taky je dobré tělo vnitřně pročistit.
Ahoj , děkuji za příspěvek , dnes jsem byla u své lékařky na gyndě a zjistila jsem, že údajná má léčba ,byla prý vhodná pro mne , jelikož jsem si vzpomněla , žejsem užívala lék Dalacin C na zánět okostice po extrakci zubu, ted mi předepsala ty globule a já si dokoupila jiný lactobacil ve formě tablet na obnovu poševní flóry. Má to ovšem háček beru jeanine a ted do toho zač.menstruovat.horor, zpitomněla jsem a nepsala si menzes do kalendáře, no jo bordelářka jsem , vím. Snad to zabere.
Regy užívám aloe vera gel.nápoj nalačno 30 min.před jídlem na detoxikaci organismu 15 ml.s vodou- ps.,, jsem alergik,,. .. ale děkuji TI si zlatá, že jsi mi odepsala ![]()
Je to složité se mnou od útlého dětství trpí alergiemi, gynekologicky jsem alergická na antibiotika široko spektrální Augmentin, ted to pro změnu je z antibiotik Dalacin C, které jsem si vyžádala po extrakci stoličky. Ted neužívám nic jen Globus gum natrio 0,6 CSC a lactobacil, zakoupený v lékarně PROBIO AKTIV, trochu se to zklidnilo. Dál mám celiakii, pyl, prach roztoče atd.
Ahoj holky, mam atb na nejaky zanet (ten sem dostala po uzivani atb na ureaplasmu
) koupila sem si k tomu lactobacily primo k atb, myslite, ze to pak muze nejak ovlivnit vysledek kontroliho steru? ![]()
Ahoj Holky, mám dotaz. Pořád mě pálí uvnitř pochvy, ale někdy i v okolí až ke konečníku. Z toho mě hrozně svědí celé okolí. Jsem těhotná a už nevím, co mám dělat. U doktorky jsem byla. Naposledy mi brala i stěry a ve výsledku prý vyšlo, že tam nic není, ani kvasinky, nic, jen lactobacilus a ten prý je dle doktorky ok…hlavně mi to začně po pohlavním styku, tak do dvou dnů…hygienu dodržujeme s partnerem oba…už jsem z toho hrozně nešťastná…četla jsem te´d nějaký článek, a diskuze, že takové potíže může způsobovat i lactobacil. Prosím, můžete mi psát své zkušenosti??? díky moc.