Prasklá cysta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.1.11 13:25

Prasklá cysta

Ahoj, chtěla bych se optat, zda máte některá zkušenost s prasklou cystou? Popř. jak to probíhalo a za jak dlouho jste byly v pořádku? Objevila se u vás i když jste brali HAK? V noci mě vzbudila hrozná bolest v břiše, myslela jsem, že budu mít průjem, šla na WC a najenou se mi začal zvedat žaludek, byla jsem opocená, studená, bylo mi mdlo..rychle jsem se položila na podlahu a postupně bolest ustala a nastoupila zimnice. Pak jsem to nějak zaspala, teď je už bolest podbřišku jen mírná a občas se trochu zamotá hlava. Do nemocnice nechci, protože vím že by si mě tam nechali alespoň na pozorování a to nechci a myslím, že te´d už v ohrožení ani nejsem..jak to probíhalo u vás? Měla jste to taky některá až tak silné, když cysta praskla?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
8.1.11 16:08

S prasklou cystou bych si asi tedy nezahravala. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
11.1.11 13:21

Mě praskla, když jsem byla těhotná.. hned ze začátku. Myslela jsem, že je po mě, to byla bolest jako prase. ALe dobrý, dr. pak jen našel volnou tekutinu za dělohou, která se vstřebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.18 18:53

Prasklá cysta?

Ahoj. Před cca čtyřmi dny mě v noci vzbudila hrozná bolest břicha na levé straně a pocit na zvracení. Vzala jsem si paralen a zaspala to. Bohužel se to opakovalo každou noc a břicho mê bolelo i ve dne. Včera jsem začala i špinit. :? Často mám pocit na zvracení a motá se mi hlava.

• Citovat
  • Upravit
942
10.1.18 19:48

Nevím na co čekáš, šla bych k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat