Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj se toho, neni to tak hrozne. Byla jsem v dubnu, mam maly dve jizvicky. Narkozu jsem mela cca 30 min a bylo mi po ni opravdu dobre.
Kdysi jsem diagnostickou laparoskopii podstoupila a popravde pro klid duse je to asi lepsi. Budes mit pouze dve dirky - jednou pujde kamera, druhou skalpel a za chvili budes opet v plne sile.
Také jsem se bála, ale nic to není. Jizvicky ani nejsou vidět. Alespoň budeš vědět na čem jsi. Napadla mě hned endometrioza. Tam jsou různé velké bolesti v závislosti na dnech v cyklu.
Ja uz lezim v nemocnici a cekam na zakrok. Rano me berou jako prvni.. Popravde mam nejvetsi hruzu z cevkovani, ale uz to chci mit za sebou… Neboj, aspon budes mit jistotu, ze je vsechno v poradku
Ahoj ničeho se neboj, krásně se vyspíš, nic neucítíš a tu cévku ti zavedou až budeš spát takže ani nebudeš vědět že ji máš
ja měla lps před 2 roky a po jizvičkách ani památka
hlavně dr budou vědět jak to vše vypadá uvnitř a jak to léčit kdyby tam něco bylo, bez toho se jen domnívají.
přeju hodně sil a bud v klidu ![]()
Já mám laparo za sebou přes 4 týdny. Ten zákrok bylo to nejmenší. Horší byly moje výsledky
@Anonymní píše:
Ja uz lezim v nemocnici a cekam na zakrok. Rano me berou jako prvni.. Popravde mam nejvetsi hruzu z cevkovani, ale uz to chci mit za sebou… Neboj, aspon budes mit jistotu, ze je vsechno v poradku
mě třeba necévkovali…popřípadě cévkují až když jsi uspaná
Hrozne se bojim jit na tento zakrok, narkozy jizev, toho ze budou treba zbytecne, gynekolozka rekla ze jsem v poradku, ale mam dlouhodobe bolesti nekdy zadne, jindy mirne, velke uz rok a pul, nevim co me boli, jen ze je to u kostrce, rentgen ani vysetreni strev, sono bricha nic neobjevilo.