Laparoskopie jít či nejít?

Anonymní
21.6.17 19:25

Laparoskopie jit ci nejit

Hrozne se bojim jit na tento zakrok, narkozy jizev, toho ze budou treba zbytecne, gynekolozka rekla ze jsem v poradku, ale mam dlouhodobe bolesti nekdy zadne, jindy mirne, velke uz rok a pul, nevim co me boli, jen ze je to u kostrce, rentgen ani vysetreni strev, sono bricha nic neobjevilo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6913
21.6.17 19:37

A co fyzioterapie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
21.6.17 19:40

Neboj se toho, neni to tak hrozne. Byla jsem v dubnu, mam maly dve jizvicky. Narkozu jsem mela cca 30 min a bylo mi po ni opravdu dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.6.17 19:41

Kdysi jsem diagnostickou laparoskopii podstoupila a popravde pro klid duse je to asi lepsi. Budes mit pouze dve dirky - jednou pujde kamera, druhou skalpel a za chvili budes opet v plne sile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.6.17 19:45

Je přirozené ze se bojíš, ale neni čeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.6.17 19:52

Také jsem se bála, ale nic to není. Jizvicky ani nejsou vidět. Alespoň budeš vědět na čem jsi. Napadla mě hned endometrioza. Tam jsou různé velké bolesti v závislosti na dnech v cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.17 19:58

Ja uz lezim v nemocnici a cekam na zakrok. Rano me berou jako prvni.. Popravde mam nejvetsi hruzu z cevkovani, ale uz to chci mit za sebou… Neboj, aspon budes mit jistotu, ze je vsechno v poradku

• Citovat
  • Upravit
4661
21.6.17 20:03

Ahoj ničeho se neboj, krásně se vyspíš, nic neucítíš a tu cévku ti zavedou až budeš spát takže ani nebudeš vědět že ji máš :) ja měla lps před 2 roky a po jizvičkách ani památka :) hlavně dr budou vědět jak to vše vypadá uvnitř a jak to léčit kdyby tam něco bylo, bez toho se jen domnívají. :) přeju hodně sil a bud v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
21.6.17 20:20

Já mám laparo za sebou přes 4 týdny. Ten zákrok bylo to nejmenší. Horší byly moje výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.6.17 20:31
@Anonymní píše:
Ja uz lezim v nemocnici a cekam na zakrok. Rano me berou jako prvni.. Popravde mam nejvetsi hruzu z cevkovani, ale uz to chci mit za sebou… Neboj, aspon budes mit jistotu, ze je vsechno v poradku

mě třeba necévkovali…popřípadě cévkují až když jsi uspaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria