Laparoskopie, přišly výsledky, mám přijít, mohu mít rakovinu?

25
2.4.24 17:19

Laparoskopie - rakovina

Ahoj, chci se zeptat jestli má zkušenosti někdo se stejným problémem. Před týdnem jsem byla na laparoskopii s tím že tam mám jeden myom, nakonec se při operaci našlo další dva myomi, cysty na vaječníkách, srůsty a endometrióza. S tím že něco posílali na histologii. Dnes mi volala sestřička abych ve čtvrtek dorazila že přišli výsledky a pan primář chce kontrolní odběry. Má někdo zkušenosti s tím? Můžu mít rakovinu? Po operaci se doktoři tvářili že už bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
samaji
2.4.24 17:53

Můžeš a nemusíš :nevim:,ale i pokud ano, tak to bude určitě řešitelné, když to nebylo vidět na ultrazvuku, bude to určitě malé, a nebo to taky nemusí být nic, neboj..

• Citovat
  • Upravit
655
2.4.24 18:44

@Pupik0 kdyby to byla rakovina si myslím že by nechtěli opakovat znovu to by jim histologie ukázalo rovnou a řešilo by se to spíš konzultaci na onkologii a řešení operace atd…pokud chce lékaře kontrolni odběry tak možná skze endo nebo ty myomy držím palecky ☘️ ☘️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.4.24 18:49

@Lenca118 Moc vám děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
2.4.24 19:33

Když jsem byla na dg laparoskopii, našla se endometrioza. Na kontrole mi pak má gyn chtěla udělat odběr na ca125, jestli byla odebrana všechna ložiska. (Nakonec z toho vzešlo, protože jsem neměla marker zvýšený ani před operací.) Nejspíš to tedy bude jako u mě a jedná se o ca125, u endo na vaječnících ca125 zvýšené bývá častěji než u jiných endo-lokalizacích. Držím pěsti a budu ráda, když dáš vědět, toto téma mě dost zajímá, protože se mě taktéž týká. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.4.24 19:49

@Catalinn určitě dám vědět. Ve čtvrtek tak jdu. Moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie