Špinění 2 dny před menstruací?

727
30.3.24 22:10

Spineni 2 dny pred menstruaci ?

Ahoj. Prosimvas, mam uz asi rok dva dny nez dostanu menstruaci trochu krve na papire, je to spise hlen, mam to trochu cely den, pak den vubec nic a potom teprve dalsi den dostanu normalne krvaceni. To mam kolem vetsinou 6 dni, v pohode. Menstruaci mam pravidelnou. Jen to spineni neznam, driv jsem proste vstala a hned bylo normalni krvaceni na papire a jelo to. Ma to nekdo taky tak? Telo se asi casem meni ale zajimalo by me to. Je mi 35, u gynekologa jsem byla pred mesicem, vsechno bylo v poradku ale nejak me nenapadlo se na tohle zeptat. :think: Dekuji za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3716
31.3.24 07:24

@gusica mas malo progesteronu, proto už před ms začneš špinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5717
31.3.24 08:32

To je přece naprosto normální. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
31.3.24 08:39
@Lil Kitkatt píše: Více

Ahoj. Ne, není to normální. Jak je zmíněno výše, způsobuje to vetsinou nedostatek progesteronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
31.3.24 08:56

@suzka1 @Boo01 oh je, a to je nejak nebezpecne? Takze zase k doktorovi?
Ted jsem si o Tom precetla a je dost dulezity no. Minule mi brali krev a mam i jemne zvysenou stitnou zlazu, tak mozna to s tim souvisi… a jak to zjistuji? Vezmou u gynekologa krev? A to se muze i casem zlepsit ta nerovnovaha?
Ale to se ani spineni neda nazvat, je to Fakt uplne malinko. A asi to neni zas tak moc nerovnovaha, jinym i uplne vynechava, ne? Ale u Dr se udelam Termin.

Příspěvek upraven 31.03.24 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5717
31.3.24 08:57
@Boo01 píše: Více

Tak jako dobře, ale na životě ji to neohrožuje ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
31.3.24 09:35

@gusica pokud to mas fakt jen tak malicko a navíc 2 dny pred ms, zkus třeba nejdřív vitamin C. Vitamin C zastavuje silné krvácení. Ty silne nekrvacis, proto by ti to mohlo úplně zmizet. Kup si potravinový doplněk vitamín C, nebo treba nejaky multi vitamin, kde je i vitamin B, E. To vše je dobré pro ženské. Nebo zkus po ovulaci zobat Drmek, koupis v lékárně. Nebo gynda at ti udela hormonální profil, nejdriv třeba 2.den cyklu a pak po ovulaci a on ti rekne, jakou hladinu progesteronu mas. Může ti dat nějaké prášky, které budes po ovulaci a před začátkem ms brat, ale ja ted najela na bylinky a zatim to funguje (zacinam ted 2.cyklus misto prasku od gyndy). Prášky bud polykas, ale joo, malicko to zatezuje jatra, i když ne nějak šíleně. Ja to zobala 2 roky a ziju :) Nebo se zavadi a ty jsou na hormony lepší, ale me to bylo nekomfortní, protože ne všechno to telo vstreba a je to pak na intimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
31.3.24 10:10

@suzka1 oh je. Dekuji, zkusim. Jen, ja vubec nevim kdy mam ovulaci, nikdy jsem to necitila ani nemerila, mame 3 deti a ty vysly hned na par pokusu, takze jsem to nikdy nejak neresila :think: urcite nekde uprostred, ze :D a to neumi zjistit hned z krve?
Ale ctu, ze je to vse o zivotnim stylu… jakoze pokud treba neco zmenite, min stresu, tak se to muze vyrovnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
31.3.24 14:19

@gusica stres ma na cyklus taky vliv. Hormony po ovulaci ti zmeri třeba 17-20 den max, doktor podle utz dokáže s jistotou celkem říct, kdy bude ovu. Ale jestli spinis jen 2 dny pred ms a tak malinko, tak bych to bud neresila nebo zkusila to céčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
31.3.24 18:13

@suzka1 ale nic horsiho by to byt nemelo? Treba na netu je hodne variant u spineni a i zavazne veci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
1.4.24 10:54

@gusica nejsem doktor, ale podle me to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
30.4.24 16:48

@suzka1 ahoj, prosimvas, vy jste mi minule doporucila ten drmek. Ja byla u gynekolozky, riakala, ze to urcite bude nedostatek toho hormonu a ze to nevadi, jen kdybych chtela otehotnet.. no nevim, na netu jsem cetla, ze to neni moc dobre, no to je jedno, kazdopadne mi predepsala ten drmek. Beru to ted uz asi dva tydny, rikala mi at to beru 3 mesice, nic po ovulaci, nonstop a ted jsem mela dostat menstruaci a uz 3. Den jen spinim, je mozne ze to je z toho? Melo by to spis zlepsit ne? Nebo to trva???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí