chtěla bych se vás zeptat, jak bych měla postupovat dále s mým menstruačním cyklem.
Je mi 26 let, těhotná nejsem a žádné změny (životní, nemoc, kolísání váhy) se u mě neobjevily, přesto se mi rozházel cyklus.
Vždy jsem měla cyklus 28-29denní, poslední měsíce je to ale jako na houpačce. Jeden měsíc jsem to dostala po 34 dnech, následující (minulý) cyklus se objevil už po 20 dnech a nyní je to 35. den a stále jsem to nedostala a ani nemám příznaky. Nerada bych zbytečně plašila a běhala k lékaři, který by mi řekl,,To je normální.” Ale už se mi to přestává líbit, tak jsem se chtěla zeptat na váš názor.
Ahoj holky, ženy, maminky,
chtěla bych se vás zeptat, jak bych měla postupovat dále s mým menstruačním cyklem.
Ale už se mi to přestává líbit, tak jsem se chtěla zeptat na váš názor.
Je mi 26 let, těhotná nejsem a žádné změny (životní, nemoc, kolísání váhy) se u mě neobjevily, přesto se mi rozházel cyklus.
Vždy jsem měla cyklus 28-29denní, poslední měsíce je to ale jako na houpačce. Jeden měsíc jsem to dostala po 34 dnech, následující (minulý) cyklus se objevil už po 20 dnech a nyní je to 35. den a stále jsem to nedostala a ani nemám příznaky. Nerada bych zbytečně plašila a běhala k lékaři, který by mi řekl,,To je normální.”
Děkuji a přeji hezké svátky!