Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dahlia0409 píše: Více
jo, to je mi jasné, přesto mě to udivuje ![]()
@stinga píše: Více
Fakt, po těch letech tady tě ještě něco překvapí? Aspoň, ze jsem nedala fotku toho výtoku k posouzení.
@JancaS84 píše: Více
no, víš že jo,
každý den tady level hlouposti stoupne víc a víc
Kyselý výtok je normální, neboj. Holky, možná vás to překvapí, ale třeba chuť poševního sekretu vám o zdraví pochvy řekne víc než co jiného. V rámci masturbace nebo sexu si nikdy neolíznete prsty? Nikdy jste nevzaly do úst partnerův úd po styku? Vždyť na tom není nic špatného. Já třeba vím, že dokud mám ve vagíně kyselé prostředí, je všechno v pořádku. Jakmile je chuť neutrální nebo nasládlá vím, že je problém a okamžitě zavádím probiotika. Je to jednoduchý senzorický test, je to jen naše tělo, nic závadného.
@Dahlia0409 píše: Více
taky ne,
ale tak lidé jsou různé - někteří i pijí vlastní moč prý
![]()
Já myslím, že poševní prostředí je přirozeně kyselé.. a pokud to je víc cítit, tak se třeba pochva sama čistí nebo jsi v rámci nějakého období cyklu. Pokud to nepálí, nesvědí, tak bych to neřešila.
Kyselé PH je normální, pouze v případě že máš laktobacilozu tak je to sice kyselé, ale většinou nejsi v pohodě a bez potíží.
Pridam se k dotazu, mne se teda stane, ze po styku treba vezmu priteluv úd po pusy nebo behem toho. A prijde mi, ze jsem strasne kysela a ani se nedivim, ze partner me nic nedela
Dle steru od dr. je vse ok, nevite cim by to mohlo byt a co s tim?
Ahoj, co mám dělat když mám kyselý výtok? Je něco špatně, nebo je to normální? Je bílý, krémový, nezapáchá a ani mě nic nepálí nebo tak něco. Jen by mě zajímalo co znamená ta zvýšená kyselost než jindy