Laryngitida - můžeme ven?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1235
10.2.13 13:53

Laringitida - můžeme ven?

Ahoj maminky, mám takový zvláštní dotaz.
od čtvrtka je malej nemocnej, s tím že nám Mudr. diagnostikovala bronchitidu. Dostal ventolin na inhalaci. Bohužel 2 noci se jen dusil, a nemohl spát tak jsme dneska ráno jeli na pohotovost.Dr. nám sdělila, že je to laringitida společně s bronchitidou. Dostal další léky a stále ventolin. Máme mu dávat dýchat studený vzduch.Jen jsem se zapoměla zeptat, zda s ním můžeme jít na procházku, když má dýchat ten studený vzduch. Myslíte že by mu to mohlo nějak víc uškodit? Když ho pořádně zabalíme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1211
10.2.13 14:01

Pokud jsi nekde kde je čisté ovzduší na venkově, u rybníka, park odlehlý, prostě nekde kde je minimalní provoz, tak jo na hodinku bych šla ale, pokud bydlíš ve městě a chceš se procházet kolem cesty nešla bych…je to velký rozdíl v ovzduší a mohlo by to nadělat paseku.to je muj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.2.13 14:05

Nejela bych, ani kdyby byl v kocarku, ma lezet, jsou to vazna onemocneni a velmi rychle se ti muze zacit znova dusit a skoncite v rychle v nemocnici

zkusenosti bohuzel mam

prochazka vycerpava, to je lepsi to vetrani a cteni pohadek doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.2.13 14:07

@PetulkaKol naopak venku se mu bude dychat lip, jen bych nesla pri horecce a pri inverzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.2.13 14:20
@suik píše:
@PetulkaKol naopak venku se mu bude dychat lip, jen bych nesla pri horecce a pri inverzi.

pri bronchitide byvaji horecky, no i pri laryng. u nas vzdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
10.2.13 14:38

Pokud uz je bez horecek, tak bych sla..nam to doktorka povolila, ze se mu venku ulevi..jen, ze ma byt hodne nabaleny, ale meli jsme jen laringitidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.2.13 14:48

@jizvíková jo to u nas nebyva, nebo jen jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
10.2.13 15:01

Pokud nemá teplotu a je malej…tím myslím do kočárku, šla bych…
My ted končíme akutní bronchitidu a teploty měl první 3 dny…takže jdeme vždy aspoň naproti do krámu
Laryngitidy máme taky bez teplot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
10.2.13 15:28

@PetulkaKol jen běžte, opravdu, nám to hodně pomáhalo hlavně když je takováhle zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
10.2.13 18:36

Holky, tak jsme byli venku ;) Jiříček si konečně zdříml. pak koukal ale nejdůležitější bylo, že se mu opravdu krásně dýchalo. Ještě pak hodinku doma byl v klídku. Pořádně jsem mu vyvětrala v ložnici, vypla jsem topení, otevřela mu ventilačku, zabalila ho do fusaku a dala jsem mu na hlavičku čepičku. Je tam docela zima, tak snad s přítelem nezmrzneme :) Hlavně že malýmu bude dobře ;)
Nebo ještě nějaké fígle máte???Čím mu pomoci? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+