Laryngityda obklad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.11.17 18:45

laryngityda obklad

Prosím jaký zábal na krk? studený nebo teplý. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
9.11.17 18:46

Inhalovat něco studeného - otevřené okno, lednička, mrazák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
9.11.17 18:51

Ja davala studenou mokrou plenu a skvele to poamahalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
9.11.17 18:52

Studený, nejlépe dýchat z okna co nejvíce chladný vzduch nebo dýchat do lednice, prostě co nejvíc chlad, večer dát mokré ručníky kolem postele stále větrat a zvýšena poloha hlavy, pkud doma máte tak dát stoptusin, dithiaden, zodac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
9.11.17 18:59

Studený…a cucat kostku ledu, dát nanuka, zmrzlinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.17 19:13

Dnes jsme byli u dr. malá jinak nic moc není. ani jsem nečekala že by to mohl být zánět hltanu. od nděle má lehkou rýmu, vodnatou, bez ucpaného nosu. včera začala oskašlávat hodně vlhý kašel. a dnes ráno zakašlala se stěkáním, bez dušení, jen dvakrát si zakašlala. dr nám napsala ventolin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
9.11.17 19:16

@jana šmolíková ventolin je dobrý, ale klidně ten dithiaden nebos stoptusin dejte, a chladný vzduch v pokojíku, nejhorší jsou noci, takže raději prevence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.17 19:23

Já si pořád myslím že to není laryngityda, nebo bude alespon hodně lehká. námám s tím zkušenosti. dcerka je jinak ukázkově zdravá, ale ten nástup do školky. počítala jsem s tím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.11.17 19:26

Studený, jak je výše, může se kapat i fenistil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
9.11.17 20:05

Na krk studenou, ale ne ledovou vodou namočený kapesník, na to igelit, na to šátek / plínku / šálu. Dýchat studený vzduch, ale pít teplé!! tekutiny. Z léků Stoptussin nebo jiný sirup na kašel, něco na tlumení Prothazin/Fenistil, pokud by se dítě prudce zhršilo pak čípek Rectodelt pokud máte a vyhledat LSPP. Laryngitida se nejčasetěji horší mezi 2-3h ranní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
9.11.17 20:38
@jana šmolíková píše:
Já si pořád myslím že to není laryngityda, nebo bude alespon hodně lehká. námám s tím zkušenosti. dcerka je jinak ukázkově zdravá, ale ten nástup do školky. počítala jsem s tím :,(

Nechci te strasit, mam ted cerstvou zkusenost s laryngitidou u trilete dcery. Pres den ji skoro nic nebylo, malinko chraptila. I tak jsem ji nechala doma, aby byla v klidu, vecer sla spat, pohoda…v jedenact vecer najednou prisernej sipot a zacala se dusit, bylo to fakt hnusny. Zabalila jsem ji do deky a otevrela na ni mrazak plus jsem ji dala fenistil kapky. Kdyz se to zklidnilo, tak jsme spali pri uplne otevrenem okne. Dala vam doktorka pro jistotu pohotovostni cipek? A kdyby bylo nejhur, nejezdete na pohotovost, ale volejte rychlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.17 20:53

@anivbl nedala nám nic jen ten sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.17 20:04

Dnešní noc byla klidná, dvakrát zakašlala, klidně spala. myslím že se o laryngitýdu nejedná, pokašlává hodně vlkým kašlem hned od začátku. koupila jsem prsní balzám tak mažeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
11.11.17 05:33
@jana šmolíková píše:
Dnešní noc byla klidná, dvakrát zakašlala, klidně spala. myslím že se o laryngitýdu nejedná, pokašlává hodně vlkým kašlem hned od začátku. koupila jsem prsní balzám tak mažeme

To je dobře, laryngityda je fakt hnus. Tak ať je dcera brzo zdravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí