Lascal Buggy Board maxi a Roan Marita

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
412
12.9.17 13:08

Lascal buggy board maxi a Roan Marita

Dobrý den, máte někdo zkušenost s kombinací stupatka Lascal buggy board maxi a kočarku Roan marita (hluboka korba). Mam tříletou holčičku, cca metr vysokou, a premyšlím, jestli se mezi me a kocarek na obcasne popojizdeni vejde. Dekuju za komentare a omluvte diakritiku, pisu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
12.9.17 13:26

@Heddys mam tento board k Roan Rialto - podvozek tedy uplne stejný. Naprosto v pohodě, vejde se mezi rukojeť a kocarek. A ja se ani moc o ten board nekopu, je to fakt v pohodě :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
12.9.17 13:28

Jo a board jsem koupila z druhy ruky, nechtělo se mi utrácet plnou palku kdyz jsem ani nevěděla zda na tom syn bude jezdit. Jestli tedy nemáš nic proti použitým, projed bazarky. Me se povedlo sehnat ho za 500,–

• Citovat
  • Upravit
412
12.9.17 15:43

@Marie432875
Moc dekuju, ted jsem nasla inzerat za 600,–, tak to snad klapne. Jen pritel mi rikal, ze to bude dost makacka s tim jezdit, ale prepokladam, ze je to spise na popovezeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
12.9.17 18:20

@Heddys moje batole ma 14 kg a je to fakt v pohodě. Do kopce je to samozřejmě znát. Ale vubec se toho neboj.

• Citovat
  • Upravit
5730
12.9.17 20:33

Spíš bych se zaměřila na to, jestli půjde na Maritu to stupátko vůbec upevnit. Já mela jakési univerzální a k Marite se namontovat nedalo - nakonec jsem ho vracela. Koukala jsem na toho Roana Rialto a má jinak resenou brzdu než Marita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
12.9.17 22:54

@malinika
Diky za reakci :)

Koukala jsem na youtube a tam to na roan slo. Maximalne stupatko poslu dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí