Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s Lascale BuggyBoard Maxi a tím, jestli se hodí na kočárky Tako? Nevím přesně typ, ale cca 5 let starý kočár, trojkombinace, klasické to dole u noh jako na většině Tako kočárech.
Mám si dneska jednu jet vyzvednout přes bazoš a chci se ujistit, že se mi to na ten kočár bude hodit.
Díky
Nejnovější recenze z kategorie Fusaky a doplňky ke kočárkům
Máte zkušenost s Lascal Buggy Board Maxi stupátko?
Přidejte zkušenost s Lascal Buggy Boa...@pucema84 Mám tenhle skate k houpacímu Tako kočáru (čtyři stejně velká pevná nafukovací kola). Jestli jde ale k takovým těm verzím s předními menšími natáčecími kolečky, to netuším.
@Svistice Tak tam zase nezáleží tolik na tom, jaké je to vepředu, nebo jo? Jde o to, aby to nikde nedrhlo v té zadní části…o brzdu a tak. Díky moc za příspěvek.
@pucema84 To máš pravdu, ale konstrukčně ten podvozek klasického čtyřkolového houpáku je jiný, než u těch „moderních“ Tako s předníma malýma kolečkama.
Dobrý den,
všimla jsem si že sháníte Buggy Board Maxi. Kdyby jste měla zájem o jeho koupi, najdete ho u nás v bazaru eMimino.
Hezký den ![]()
adminka Gábina
@Svistice Super, moc dekuju, zes napsala. Pokusim se zjistit blize.
@admin Dobry den, ja moc dekuju, ze jste napsala. Ja bych hlavne potrebovala vedet, jestli se tyto Buggy Boards hodi ke kocarkum Tako Warrior. Nevedela byste nahodou?
Moc dekuju.