Lascale Buggy Board Maxi a kočárek Tako

171
21.6.16 10:32

Lascale BuggyBoard Maxi a kocar Tako

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s Lascale BuggyBoard Maxi a tím, jestli se hodí na kočárky Tako? Nevím přesně typ, ale cca 5 let starý kočár, trojkombinace, klasické to dole u noh jako na většině Tako kočárech.

Mám si dneska jednu jet vyzvednout přes bazoš a chci se ujistit, že se mi to na ten kočár bude hodit.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
21.6.16 10:40

@pucema84 Mám tenhle skate k houpacímu Tako kočáru (čtyři stejně velká pevná nafukovací kola). Jestli jde ale k takovým těm verzím s předními menšími natáčecími kolečky, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.6.16 10:48

@Svistice Tak tam zase nezáleží tolik na tom, jaké je to vepředu, nebo jo? Jde o to, aby to nikde nedrhlo v té zadní části…o brzdu a tak. Díky moc za příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.16 11:10

@pucema84 To máš pravdu, ale konstrukčně ten podvozek klasického čtyřkolového houpáku je jiný, než u těch „moderních“ Tako s předníma malýma kolečkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.6.16 14:37

Dobrý den,

všimla jsem si že sháníte Buggy Board Maxi. Kdyby jste měla zájem o jeho koupi, najdete ho u nás v bazaru eMimino.

Hezký den :kytka:
adminka Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.6.16 09:58

@Svistice Super, moc dekuju, zes napsala. Pokusim se zjistit blize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.6.16 09:59

@admin Dobry den, ja moc dekuju, ze jste napsala. Ja bych hlavne potrebovala vedet, jestli se tyto Buggy Boards hodi ke kocarkum Tako Warrior. Nevedela byste nahodou?

Moc dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4