Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý večer všem, chtěla bych jít na laserovou operaci očí a mám ročního chlapečka, kterého v noci stále kojím, občas i přes den jak kdy. A mamina mi nabídla, že mi zaplatí laserovou operaci očí. Je jasné, že bych ji chtěla co nejdřív. Vadí když kojim?
Po narkóze kojit nebudeš smět alespoň den, pokud odstaneš nějaký dryják na bolest, tak to kojení také není úplně košer (ibalgin nepočítám samozřejmě)
Jestli kojis jen na noc tak nevidim problem. ja byla objednana na 10:30. cca do 13? mi rozkapavali oci, ve 13:30 jsem 100% byla na ceste pryc. okolo 15 vzala dormicum (dryjak, spala jsem po nem necele 2 hodiny) a pak uz nepotrebovala prasek zadny, tudiz by nocni kojeni uz slo.
P. S. jsem srab na bolest. ale fakt uz vic treba nebylo. jinak bych si vzala. dceru uz mam velkou a nebyla prekazka
Tak on by bez mlíka jednu noc vydržel, ale úplně přestat kojit nechci
Manžel pracuje na klinice, kde tyto operace dělají a nedoporučuje to, protože po operaci se týden kapou do očí kapky s ATB a kortikoidy,, kojení je kontraindikací.
Ok oni mi mají volat, dala jsem objednávku na konzultaci tak jim to řeknu a počkám až ho úplně odstavim :-/
Jakou kliniku sis vybrala?
Jinak ano, bude rozumnější až syna odstavíš - dle mého manžela.