Látka s velkými obrázky

Billi
22.7.23 22:35

Látka s velkými obrázky

Tady se vždy ví a najde všechno. V poslední době se objevují trika, tepláky, kraťasy, mikiny s velkým celoplošným potiskem.
Pátrám po podobné látce a nenacházím. Nemáte některá tip, kde a hlavně jestli se taková látka (úplet, teplakovina) dá někde koupit? Zatím jsem všude narazila jen na drobný potisk. Prosím ne skupiny na FB, ale klidně beru i zahraniční obchody.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Denny.5
22.7.23 22:44

Nevím úplně co máš na mysli, ale já to mám nejradši tady, jsou tam i látky s velkým potiskem a hlavne jsou kvalitní: https://www.peonygarden.cz/latky/strana-2/

• Citovat
  • Upravit
69016
22.7.23 22:50

Já teď narazila na tohle, byť teda osobní zkušenost nemám. Ale mělo by se tam dát natisknout vybraný motiv na všemožné materiály… plus něco mají i ve formě střihu jen k ušití. https://www.m-latky.cz/…y-nase-tisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
22.7.23 22:51

Myslis nejaky velky obrazek treba pres cely predni dil trika/mikiny?
Pokud ano, hledej panely, pripadne mrkni na moje-siti a mavatex, mlatky nebo latky od janecku. Maji jak samotne panely, tak i tisknute primo do strihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
23.7.23 01:13

https://novotex.eshop-zdarma.cz/

Tady tisknou panely, ale skladem toho moc nemají, většina je na objednávku přes jejich fb skupinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.7.23 08:04

@starfish_at_night ne, myslím celoplošný potisk, ale velikost obrázků ne 2-5 cm, ale o dost větší. Viz obrázek trika.

• Citovat
  • Upravit
Billi
23.7.23 08:06

@Denny.5 mají tam úplet? Našla jsem tam jen plátna.

• Citovat
  • Upravit
1547
23.7.23 08:34

@Billi Aha, neco takoveho jsem zahlidla na bubulakovo, tusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.7.23 08:49

@starfish_at_night na Bubulakovo mi tomu nejblíž přijdou dvě látky, ale pořád mají jen 5 cm.
Nejpodobnější mají Odkud látky, ale tam je dlouhá doba dodání a je to potřeba řešit přes FB.

• Citovat
  • Upravit
Denny.5
23.7.23 10:31
@Billi píše:
@Denny.5 mají tam úplet? Našla jsem tam jen plátna.

Aha tak úplety skoro nemají :/

• Citovat
  • Upravit
3027
23.7.23 10:48

Co Takoy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.7.23 11:01
@Billi píše:
Tady se vždy ví a najde všechno. V poslední době se objevují trika, tepláky, kraťasy, mikiny s velkým celoplošným potiskem.
Pátrám po podobné látce a nenacházím. Nemáte některá tip, kde a hlavně jestli se taková látka (úplet, teplakovina) dá někde koupit? Zatím jsem všude narazila jen na drobný potisk. Prosím ne skupiny na FB, ale klidně beru i zahraniční obchody.
Nejspis
@Billi píše:

Nejspíš to budou panely. Ty mají velké obrázky uprostřed. Je 5o v podstatě natištěným střih. Něj sešit. Někdy je prodávají volně :nevim: je jich tuna na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.7.23 11:07

@Atisia nejsou to panely, ty mají jeden velký obrázek uprostřed. Chtěla bych celoplošný potisk, kde ty obrázky jsou velké. Ne obrázek 2-3 cm, ale obrázek klidně 15 cm a tak, aby ty obrázky byly na celé látce.

• Citovat
  • Upravit
17974
23.7.23 11:18

@Billi dej poptavku na fler, treba nekdo bude znat zdroj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.7.23 13:47

@Eliška jak zadat poptávku?

• Citovat