Látkování 2018

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3237
18.10.17 16:16

Látkování 2018

Ahoj holky čekáme první miminko v lednu a chystám se látkovat :)
Je tu nějaká maminka která se taky chystá na látkové plenky nebo už začala :)
Jaké plenky vám vyhovují a co jste pořídili do výbavičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
18.10.17 16:26

Ahoj, já mám termín v půlce ledna a taky se chystám. Už jsem si koupila sadu - celkem mám 28 plen, abych nemusela prát každý den a mám od sweetmonkey - to šije jedna mamina tady u nás ve městě. Kvalita je super a je tam i sleva, když si člověk bere celou sadu=)
Jinak jsem si vybrala takové, aby byly na suchý zip, kamarádka látkovala a když jsem u ní přebalovala, tak mi to vyhovovalo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
18.10.17 16:37

@Sashie
Ja mam koupenou sadu od bamboolika :)
12 základen,8krátkých,8batolecich dlouhych a troje kalhotky :)
A přemýšlím o sadě na novorozence kamarádka kupovala a byla moc spokojená :), když by došli vkladacky tak se da složit čtvercova plenka :) máš taky nejakou menší velikost svchnáčků :)
 https://www.ekobroucek.cz/…orn-set-5008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
18.10.17 16:42

@Kája322 Tak tyhle jsou AIO, takže je tam nastavitelná velikost na cvoky. Přišlo mi zbytečný kupovat různé velikosti (ona to tak ani nešije). Je pravda, že kdybych měla asi extrémně malinké mimi, tak mu to bude větší, ale kamarádky holčička byla štíhlounká (při porodu 3,2) a seděli jí dobře.
Tak se uvidí=DD Stejnak budu mít za začátku, než se pročistí papírové pleny - ty má kamarádka vyzkoušené, prodávají je třeba v DM a můžou se pak hodit i na kompost :dance: Sice nevydrží deset hodin přes noc jak pampers, ale pro přírodu i zdraví to není takový záhul :jazyk:
Jak se mimča na začátku pročišťují, tak všechny kamarádky co látkovaly, měly tak na dva tři týdny obyč pleny. A do těhle když je potřeba jde dát taky klasická plena, jen to poskládat=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
18.10.17 16:57

@Sashie
Ten bamboolik taky ma nastavitelnou velikost 8) ale někdo rikal ze na miminko jsou stejně velike od malinka :)
Ještě uvodim jak se rozhodnu :), ale je toho tolik :)
Třeba kamarádka používá dada plenky pemprsky ji vůbec nesedli ale je fakt že každé miminko je jiné :) Mam v plánu jet s manželem tet na veletrh for baby a tam pokoukat různé značky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
18.10.17 18:08

Je tady diskuze pro nové látkující maminky, kde je spousta rad a chodí tam víc látkujících maminek: https://www.emimino.cz/…kovani/3349/

Jinač my používáme jednovelikostní svrchňáky Bamboolik od narození a bylo to v pohodě. Novorozenec roste hodně rychle, takže i kdyby ty jednovelikostní plenky chvíli neseděly, protože jsou třeba až od 4 kg, tak za chvíli do nich doroste. Teď ale má syn rok a půl a počítám, že za chvíli už mu budou asi malé.

Jinač doporučuju nekupovat před narozením celou sadu od stejné značky. Taky se může stát, že pak nebude sedět. Spíš koupit pár plen a pak dokoupit až podle toho jak budou vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
19.10.17 08:21

@Lendeš
Děkuji moc za radu na skupinku zajdu abych se dozvěděla vice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí