Nejlepší pleny 2017 ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
13.10.17 12:41

Nejlepší pleny 2017 ?

Ahoj, vím že je tu spoustu recenzí a diskuzí, ale chci slyšet čerstvé zkušenosti :) Jaké jednorázové pleny používáte? Přemýšlela jsem nadtím, že bych si koupila malé bella happy do porodnice kvuli pupíku a potom šla na pampers nebo babylove z dm. Pak jsem ale slyšela, že babylove jsou lepší až později (tolik toho neudrží) a že jsoi dobré jen nějaká čísla (měsíce)? A o pampers ani nemluvím, je tak strašná jen ta premium řada a nebo i dry? Děkuji za všechny zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
13.10.17 12:44

@Emma9697 my teda pouzivame od porodnice plenky DADA..a jsem s nimi 100% spokojená.. pampers dry jsme měli a hrůza! Smrdí chemikálií a prosakují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.10.17 12:45

Ty do porodnice od belly jsou fajn. Pak jsem az do velikosti dva používala bílé pampers a teď používám ty zelené. Mne vyhovují, jsou jiné než dříve ale ne horší. Je to o zvyku. Pak ještě docela jdou tesco pleny. Taky jestli budeš mít holku je to víceméně fuk. U kluků to chce víc vychytat - ruzne protékají po stranách apod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
13.10.17 12:47

Je to hodně subjektivní. Mně třeba Pampers vyhovují 100%. Je sice pravda, že Premium smrdí, ale vybalím je na přebalovák a druhý den jsou v pohodě. Také zelené mi vyhovují, nikdy neprotekly. Děti se nikdy neoprudily.
Bella Happy mi přišly hrozně tvrdé oproti Pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
13.10.17 12:48

Vsechny cos vyjmenovala se u nas vubec neosvedcily (jsou divny, nesedely, blbe drzely lepitka), snad jedine pampers obcas pouziju, ale dost chemicky smrdi. Jejich vyhoda je, ze jsou tenoucky (nevim co za radu to je, zelenej obal). Kdyz byla mala novorozenec, kupovala jsem nejaky pampersky, ktery maj pruh, co zmodra kdyz jsou mokry - nemela jsem jeste tak v ruce, jestli uz je potreba prebalit, tohle byla dobra pomucka. Nedam dopustit na smouli/sovickovy z Alberta (ne ty jejich obyc bily, ty jsou otresny) nebo Tesco loves baby (tez ne jejich obyc znacku). Ale nejlepsi je vyzkouset, nekupovat zasoby, uvidis co sedne vam.
EDIT: jo, ty Dada jsem taky mela, jsou mekoucky, taky fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.10.17 12:53

Už druhý dítě jedu na Albertech a jsem spokojená. Ale viděla jsem v porodnici Dada a ráda bych na ně přešla. Jen je v okolí nemůžu sehnat.

• Citovat
  • Upravit
611
13.10.17 12:53

To asi budete muset vyzkoušet, které budou vyhovovat vám i miminku. Já vyzkoušela hodně značek. Momentálně máme od dědy nějaké šmoulí - Alberťácké? :nevim: Kupoval někde ve velkoskladu a vyhovují teda perfektně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
13.10.17 12:57

Me se nejvice osvedcily pampers. Zadnej smrad z nich necitim, asi mi to nevadi.
Dalsi na seznamu mam smouli respektive sovickove z alberta.
Nedavno jsme koupili balik Bella Happy a otres. Strasne smrdi mocovinou a hnedka protecou.
Tot nase zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
13.10.17 12:59

Mi berem z lidlu, ty jsou u nas top, jak cenove tak kvalitou, ale nebrala sem je od narozeni, takze nevim jak je to s tou nejmensi velikosti. Ty bella jsou fajn. Nejhorsi co sme meli byli pampersky, hlavne ty oranzove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
13.10.17 13:01

@Janli nevim jestli se vubec daj nekde koupit, jen na netu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
13.10.17 13:02

Nám slibují chlapečka, takže u nás savost a těsnění bude důležité :D Co se týče dada plen, taky jsem přemýšlela, ale netuším, kde je sehnat? A u pamprsek se mi právě líbí ten proužek než se stanu profíkem :mrgreen: (vím, že i dada je má, ale snad jen první měsíc?) a taky mi přijdou tenčí možná měkčí :nevim: Do Alberta teda musím mrknout, protože ho máme celkem z ruky, takže jsem se nedívala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.10.17 13:04

Já jsem nejvíc spokojená s Babylove nature.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
13.10.17 13:05

My používáme uz na 2. dite zelené pampers :palec:.Jsou takové slabší a nikdy neprotekly.
Mela jsem:

• z Lidlu( docela dobrý pres den, ale jsou takové silnější, ale na noc jsem dala 2× a vždy protekly)
  • z Alberta ty se Šmoulama (ty vůbec nevyhovovaly, měla jsem pocit, ze špatně absorbuji, byly na povrchu uvnitř plenky takove vlhke a mala z nich byla po 2 dnech opruzena, tak jsem je přestala davat a vyzkousela cca za mesic a opet do 2 dnu opruzeniny, tak jsem je darovala)
  • z DM, z Teska nesedely tvarove

Za nás tedy Pampers zelené, ale každému vyhovuje něco jiného. Sousedka třeba chvalila Šmoulové z Alberta a vyhovovaly ji vic než Pampersky a kamarádka je používá taky.

Příspěvek upraven 13.10.17 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.10.17 13:05

@Emma9697 DADA buď na internetu nebo v Polsku hned na hranicich Biedronka.. ano, první a druhá velikost pruh mají… A nam budou 3m a stále se vejdeme do vel.2.. A to máme 6kg :) a to už v ty době poznáš i bez pruhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.10.17 13:07

@Emma9697 Dada plenky se dají sehnat jen po netu, v ČR se vůbec neprodávají ;) Indikační proužky zas taková spása nejsou, moc dobře poznáš, kdy má dítě plenku mokrou i bez toho… Jinak já osobně nedám dopustit na plenky babylove z Dm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí