Nejlepší pleny 2017 ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2852
13.10.17 13:08

U obou dětí jsme začínala s happy bella a pak zkoušela co vyhovuje. Co mohu soudit, tak kvalita plen se hodně zhoršila, pampers mi nevyhovovaly nikdy- chemický zápach obě děti opruzené, bývaly dobré huggies ty pak přestali vyrábět- nové nemám vyzkoušené. Sovičkové z teska- zhoršily se, smrdí při počurání, musím je větrat asoň 2 dny, jinak mám opruzené dítě. albert - zhoršily se, smrdí při počurání. Jediné co mě těší je, že už s plenami končíme :-) Dada pleny se dají sehnat v polsku, nebo je kupují maminky přes FB skupiny- mají pokrytou celkem velkou plochu CR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.10.17 13:16

Tak do porodnice jsou ty Bella Happy super. Úplně nejraději mám DM Babylove a teď nejsou špatné ani ty z Lidlu. Kupují je jen když jsou v akci. Zato Pampers (zelené) mi nesmí přes práh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
13.10.17 13:20

Koukni na kolorky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
13.10.17 13:20

DADA jedině v Polsku nebo na netu, v obchodě je nekoupíte a jsem asi jediná, která s něma nebyla spokojená. Já jsem měla do porodnice a vlastně pořád používám Pampers premium care, nic z nich necítím a jsem spokojená. Dcera jsem nikdy opruzenou neměla, je fakt že jsou trochu jiné než byli, ale jsou fajn. A když mají v Tescu akci tak je pořídím za cca 250-260Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.10.17 13:23

@Emma9697 za mě teda Bella happy, nikdy nebyl problém. A na noc tedy dávám Pampers premium care. Ale myslím, že to ovlivňuje i pohlaví miminka. Třeba lidl pleny jsou dost chválené, ale nám teda nesedly vůbec..kamarádky co mají chlapečky, zas jiné nepoužívají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
13.10.17 13:23

Můžu se zeptat dají se na ty kolorky vychytati nějaké akce? popřípadě jsou i nějaká větší balení viděla jsem zatím jen malé a na můj vkus hodně drahé a ikdyž věřím, že zase ta kvalita je vysoká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
13.10.17 13:28

@Emma9697 koukni na https://www.kolorky.cz/shop/ mají mesicni balení ;) akci jsem bohužel ještě neviděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.10.17 13:39

Většinou používáme plenky z Alberta, na noc Babylove. Nedávno jsem zkusila plenky K-classic z Kauflandu a jsou taky prima ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
13.10.17 13:45

U první dcery jsem mela pampers premium care a pozdeji se smoulama z Alberta. U druhé dcery mi přijde, ze oboje jsou dost horší než dřív, tak používám z DM Baby love nebo z ty Lidlu. Kazdemu dítku sedne něco jiného, určitě bych si nedělala zásobu plen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.10.17 14:02

Plenky si budeš muset vychytat podle dítěte. Jedny sedí cvalíčkům, druhé žížalkám. Některé děti učůrávají, jiné pustí víc najednou. Ze začátku to chce koupit menší balení a zkoušet. Nebo ukecat kamarádky a vyloudit vzorky.

• Citovat
  • Upravit
1299
13.10.17 14:56

My jedeme uz druhe ditko v bilych pamperskach. Nestalo se nikdy ze by se oprudily nebo procuraly. Me vyhovuje ze jsou tenky a dite nema potom tak velkej nacuclej zadek. Kamaradka kupuje lidl nebo dm, po pamperskach se ji osypala. Jakykoliv jiny plenky jsem zkusila nic nebylo pro nas lepsi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.10.17 15:22

Určitě Dada nebo alberťácké se sovičkama, dělá je stejná firma a to Ontex Turnov. Dada jsou nepatrně jemnější ale ty sovy jsou skoro totožné. I rozměry a jemným povrchem zevnitř. Zvenčí sovy trochu šustí, Dada ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.10.17 15:23
@NickiGo píše:
Určitě doporučuji plenky Baby Charm. Dají se sehnat na webu bezvaplenky.cz . Super cena a kvalita. NIkdy neprotekly a docetla jsem se ze jsou vyrobeny v ceske republice. :potlesk:

Jo na ty jsem zapomněla, ty jsou taky z Ontexu a totožné s Dada ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
13.10.17 15:37

Do porodnice jsem měla pro prcka bílé Pampers Premium Care. Ale moc mi nevyhovovaly, pak jsme měly oranžové a zelené Pampers. Teď používám nejvíc z Tesco ty jejich sovičkové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.2.18 12:48

Nejlepsi plenky!

Ahoj, chzela bych vsem doporucit navstivit bezvaplenky.cz :palec: do porodnice jsem mela take pampers premium care. Ty jsme pouzivali do dvojek. Dokud mala nezacla vypoustet bazenek tak moc ze to obcas i plenky nezvladly natoz kdyz si prdla a vse bylo az na zadickach. Pak jsem narazila na bezvaplenky.cz a od te doby nepouzivame jine nez babycharm ty pouzivame od 3. Dvojky jedine Dada od trojek jedine babycharm od te doby zadna nehoda. Za me TOP plenky! Muzu je vrele doporucit. Za skvelou cenu plus opravdu od odeslani platby jsou za 2 dny u vas. A nesmrdi chemii a vydrzi opravdu kazdou naloz co mala vypusti! Takze za nas top BEZVAPLENKY.CZ :srdce: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí