OhBabyka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
11.9.17 22:13

OhBabyka

Ahojte,

máte někdo zkušenost s látkovými kapsovými plenami Ohbabyka? Chtěla jsem se zeptat, jak jste s nimi spokojené a jak je perete. Na štítku je napsáno prát max na 35, ale to mi nevypralo, spíše mi ta bílá látka zešedla, jakoby se ty skvrny seprali :( Myslíte, že to můžu hodit navíc? Nestane se něco s plenami? Nepoškodím tu nepropustnou vrstvu?

Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
11.9.17 22:19

Nemám zkušenost, ale obecně látkovky se musí prát na 60. JInak v tom zůsátvají bakterie, a miminko z toho teoreticky může i dostat zánět(nepravděpodobné, ale možné), a ty plíny se pak velmi často po určité době úplně rozpadnou, bakterie je „sežerou“. Já používám různý látkovky, všechny možný, co jsme nakoupila na bazárcích, a všechno peru na 60. 35 je hodně, hodně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
12.9.17 04:15

@slavuska1 Souhlasim. Latkove pleny jen na 60 stupnu. Mozna desinfekce, ale jestli 35 stupnu vypere skvrny, netusim. Jednou jsem v kosi omylem nechala vlnene body a prala az po nejake dobe a bakterie mi tak vyzraly kus latky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.9.17 10:12

Takže se mi spíše zničí když je budu prát na tak málo, jestli jsem to dobře pochopila :D Tak já to zkusím na víc a uvidím co to udělá ;) děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.5.18 08:25

Ohbabyka

@GábiO ja mam 2 a sem s nema nadmiru spokojena. Mam i jine ale ty mi prijdou lepsi. Peru normalne na 60 a stale funguji a ani nejde videt ze by se jim neco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.11.19 14:11

@Nikdosek Dobrý den, nezlobte se že to oživuju po takové době, ale z vašeho příspěvku jsem nepochopila, jestli vám tedy přijdou lepší ty ohbabyka nebo jiné? Uvažuju o koupi celé sady tak by mě to zajímalo. Díky za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí