Laxafruit u 21. měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4086
17.2.15 17:52

Laxafruit u 21.měsíčního

Nemáte někdo zkušenost s tímto přípravkem u takto malých dětí? Prodali mi to dnes v lekárně, protože syn se nemůže od té doby co jsme odplenkovaní vykadit. Ale je to až od 3 let, což jsem zjistila až po přichodu domů :roll: Vždy kadil ve stoje do plenky, to té teď kadit nechce, pokakat se do slipů taky nechce a do nočniku vsedě mu to nejde, ani na záchod. Tím jak to drží, tak ho to pak asi i bolí a celé dny jen fňuká, už týden si nehrál, protože jen chodí sem a tam a neví co s tím. A když se konečně večer vykadí, tak se jde spát a ráno znova :-( Pije dost, pohyb má, čokoládu nejí a doteď se stolicí neměl vůbec žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
17.2.15 18:04

Mela jsi vzit Laktulozu. Zmeni mu kakani na ridsi a pak to jde lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
17.2.15 18:16

@palapa já pro ní původně šla, jenže mi řekla, že po ní může mít průjem :think: no zítra asi zavolám mudr. a poptám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
17.2.15 18:46

@akcinaj doktor to doporučil malýmu na zácpu už ve 2 měsících :roll: když jsem přečetla, že to je od 3 let, tak jsem mu to ani nedala. Vyzkoušela jsem to v nouzi v 10 měsících a strašně ho potom bolelo bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
17.2.15 19:09
@akcinaj píše:
@palapa já pro ní původně šla, jenže mi řekla, že po ní může mít průjem :think: no zítra asi zavolám mudr. a poptám se.

Kdyz to prezenes tak prujem mit muze. Ale moji dceri to pomohlo. Mela to same, kdyz po ty lactulose musela, donutilo ji to jit na nocnik. Jinak jsem ji dokonce slibila odmenu, ze se vykaka, tak jsme zkouseli. Taky kakala ve stoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
17.2.15 19:20

@digi_v @palapa holky moc děkuji za rady a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí