Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemáte někdo zkušenost s tímto přípravkem u takto malých dětí? Prodali mi to dnes v lekárně, protože syn se nemůže od té doby co jsme odplenkovaní vykadit. Ale je to až od 3 let, což jsem zjistila až po přichodu domů
Vždy kadil ve stoje do plenky, to té teď kadit nechce, pokakat se do slipů taky nechce a do nočniku vsedě mu to nejde, ani na záchod. Tím jak to drží, tak ho to pak asi i bolí a celé dny jen fňuká, už týden si nehrál, protože jen chodí sem a tam a neví co s tím. A když se konečně večer vykadí, tak se jde spát a ráno znova
Pije dost, pohyb má, čokoládu nejí a doteď se stolicí neměl vůbec žádný problém.
Mela jsi vzit Laktulozu. Zmeni mu kakani na ridsi a pak to jde lepe.
@palapa já pro ní původně šla, jenže mi řekla, že po ní může mít průjem
no zítra asi zavolám mudr. a poptám se.
@akcinaj doktor to doporučil malýmu na zácpu už ve 2 měsících
když jsem přečetla, že to je od 3 let, tak jsem mu to ani nedala. Vyzkoušela jsem to v nouzi v 10 měsících a strašně ho potom bolelo bříško.
@akcinaj píše:
@palapa já pro ní původně šla, jenže mi řekla, že po ní může mít průjemno zítra asi zavolám mudr. a poptám se.
Kdyz to prezenes tak prujem mit muze. Ale moji dceri to pomohlo. Mela to same, kdyz po ty lactulose musela, donutilo ji to jit na nocnik. Jinak jsem ji dokonce slibila odmenu, ze se vykaka, tak jsme zkouseli. Taky kakala ve stoje.