Lázně Bludov - návštěvy a program

Anonymní
4.4.24 17:47

Lázně Bludov - návštěvy a program

Dobrý den,
syn jede brzy do lázní Bludov.
Je tu někdo, kdo mi poví jak probíhají návštěvy o víkendu, zda může dítě mimo areál apod.?
Dále ubytování na jednu noc někde poblíž pro nás. Máte typ?

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5936
4.4.24 18:11

Tak v Bludově byla moje dcera v roce 2020 a mohla klidně ven. Jenom do určité doby jsme ji museli vrátit akorát jsme jí nesměli vozit sladkostí a pití. S ubytováním je to horší museli jsme hledat v blízkém okolí něco za rozumnou cenu nakonec jsme našli ubytování v soukromí, takže s ubytováním neporadím, musíš hledat. Bylo tam hezky, měla tam hodně aktivit takže docela dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
4.4.24 20:22

Blizko je olomouc, tak spojte prijemne s uzitecnym, v Ol. si muzete jit trebas vecer nekam sednout, ci aquapark nebo za kulturou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
4.4.24 20:56
@Ahep píše: Více

Tak je to skoro 50 km, to se mi nezdá moc blízko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
5.4.24 00:15

Blízko Bludova je Šumperk. Tam určitě nějaké ubytování seženete. Nebo Velké Losiny. Tam můžete navštívit zámek, ruční papírnu nebo aquapark s termálními bazény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44214
5.4.24 01:35

@mamule42 Zákaz nošení sladkostí a pití platí jen při indikaci k vůli obezitě. Těch dětí bude asi v Bludově většina.
Dítě známé jezdí k vůli vrozené vadě pohybového aparátu a nic takového tam nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
5.4.24 15:45
@mamule42 píše: Více

40 min jizdy autem z velke casti po dalnici nepovazuji za zadnou dalku, ale jsou samozrejme i blizsi moznosti, v olomouci je toho k videni ale samozrejme mnohem vic, nez v mensuch okolnich mesteckach, ale tsk nwtusim jake mate plany, moznosti a co uprednostnujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty