Léčba mykózy při menstruaci

Anonymní
28.11.22 12:33

Léčba mykózy při menstruaci

Prosím potřebuju poradit. V pátek jsem dobrala antibiotika (zánět močových cest). I když jsem brala probiotika stejně se objevila mykóza. Bohužel od čtvrtka mám menstruaci. Stále trvající. Samozřejmě vše svědí a je to velmi nepříjemný, bolest v podbřišku atd.

Mám doma rosalgin a clotrimazol tablety. Všude se píše, že až po menstruaci, existuje něco co se dá použít při menstruaci nebo jak si ulevit nebo opravdu je nutné počkat až do konce?

Dále se chci zeptat, jestli můžu použít rosalgin na výplach a po něm clotrimazol. Pokud teda má někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
28.11.22 13:03

Oficiálně se při ms mohou snad jedině probiotické tampony (Ellen). Četla jsem vyjádření nějakého lékaře, že ostatní léky se nedoporučují z nulového zkoumání aplikace „blízko otevřené rány“. Určitě bych použila Rosalgin na oplach zvenčí, já osobně bych se nebála i výplachu, když má být dezinfekční. Ale neber to jako doporučení, jen já bych se toho asi až tolik nebála, hlavně abych si při akutním svědění ulevila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
28.11.22 13:17

Rosalgin vyplachnout pak zavest tabletu, ono to, ze to ma nejaky dezinfekcni ucinky bude imho ok. Zkus zbehmout do lekarny a koupit CANESTEN GYN 1 DEN vecer pred spanim, to by nemelo snad z Tebe pres noc tolik vyjit takze by mel moznost snad zafungovat :)

https://www.drmax.cz/…i-menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.11.22 15:47

@Petule030 no ono už dneska přes noc bylo čisto pak jenom trochu krve a teď už pět hodin čisto. Většinou to mám pět dní dneska je to ten pátek. Tak možná už to udělám. Protože je to hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí