Léčba mykozy u partnera

Anonymní
23.9.14 14:19

Léčba mykozy u partnera

Ahoj, mám problém s tím, že se u mě objevila mykóza.. Nikdy jsem ji neměla, ale když jsem si přečetla, co všechno ji podporuje, tak se tomu ani nedivím. Jedla jsem v poslední době dost sladkého, spoustu plísňových sýrů a navíc se snažíme o miminko, takže poševní mikroflóru narušuje i častý sex (což tedy bylo i před tím :) )..
No a k problému.. Již pár dní jsem měla podezření, že jsem těhotná, což se mi v pátek potvrdilo těhotenským testem. Máme z toho oba hroznou radost. No a v sobotu jsme se ráno milovali a já pociťovala, že to není úplně OK? sem tam to pálelo. Do večera to začalo pálet hodně a přidalo se i zarudnutí a bolest. Od té doby léčím jogurtem, což se mi zatím vždycky osvědčilo, když jsem cítila nějaké narušení mikroflóry. Navíc si každý den dávám heřmánkovou sedací koupel a už se to hodně zlepšilo, uvnitř nepociťuji bolest žádnou, jen zvenku jsem ještě poněkud citlivější a trochu zarudlá. Ale už je to skoro OK, myslela jsem si, že už ani k doktorovi nepůjdu. No ale máme s partnerem podezření, že jsem to na něj mohla přenést v tu sobotu. Před tím jsme sice skoro týden sex neměli, protože jsme se postupně vystřídali v tom, kdo je nachlazený, ale v tu sobotu se to přeci jen u mě projevilo již silně..
Takže přemýšlím, jestli zítra jít přeci jen pro něco k doktorce (i když už jsem skoro OK), aby to předepsala i pro partnera a nebo stačí jen nějaké samoléčba pro něj?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6381
23.9.14 14:33

Koupila bych mu v lékárně mastičku, to si myslím, že by to mělo stačit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.14 14:46

Já jako těhotná s mykózou takovou, že mě to až bolí, bych naklusala k doktorovi a neplácala na to jogurt. Dá ti léčbu pro tebe i pro partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí