Neustupující bolest v oblasti pravého vaječníku

1917
16.9.14 22:31

bolest pravého vaječníku

Zdravím už nevím co se sebou v podstatě v kuse mě bolí pravý vaječník třeba s dvoudenní pauzou kdy o tom nevím ale pak se to vrátí při ms teda silněji uvažuju co s tím už jsem ležela i na chirurgii kde nezjistily nic měli podezdření na slepák ale já si spíš myslím ten vaječník. Už nevím kam zajít co řešit. máte nějaký nápad? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
16.9.14 22:36

@katula9 a tvůj gynekolog říkal co? Na utz žádná cysta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 23:02

Mimodelozni asi nee, ze :think:

• Citovat
  • Upravit
1917
16.9.14 23:16

Nn na gyndu se těd chstam ráno obědnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.9.14 09:44
@katula9 píše:
Nn na gyndu se těd chstam ráno obědnat

myslím, že bez gynekologického vyšetření je zbytečné tu něco střílet od boku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
17.9.14 19:06

Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.9.14 20:43

Určitě vědět dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.12.15 08:42

Ahoj holky, je to dost stará diskuse, ale snad mi někdo odpoví…při ovulaci mám bolesti v pravém vaječníku, nemůžu někdy skoro chodit a bolí to až po kyčel, mívám i jakoby bouli na pravé straně…ale s tím už se nějak poperu a těch pár dní přežiju, spíš mě trápí, že mívám asi dva roky bolesti při sexu v určitých polohách do té pravé strany a to nejen při ovulaci..můj přítel je celkem dobře obdařený, tak nevím, zda je to tím, kolikrát mě břicho bolí i druhý den..na gyndě na UTZ i stěry vše ok, mám,,jen,, dost zvětšený pravý vaječník, ale přikládají to hormonální nerovnováze, na bolesti mi doktorka řekla, že vzhledem k mému věku (29) a těmto,,problémům,, bych měla uvažovat o těhotenství…antikoncepci neberu už pár let, nedělala mi dobře, chtěli jsme s přítelem mimi v nejbližší době, ale přišla jsem před měsícem po osmi letech o práci, což nám plány trošku překazilo…mám strach z endometriozy… :,( máte někdo podobnou zkušenost? předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí