Sex po potratu a laparoskopii

9672
15.9.14 13:44

sex po potratu a laparoskopii

Ahojky všem, možná otřepané téma, ale… před 14 dny jsem byla na laparoskopii kvůli podezření na mimoděložní těhu, při laparo nakonec našli jen potracený zárodek a nedokázali určit v kterém vejcovodu to bylo, protože nebyly popškozené tkáně nikde a vše vypadalo normálně, po 5 dnech jsem ještě začala hodně krvácet, což mi bylo vysvětleno jako čištěním dělohy, protože mi nebyla udělaná revize.. no a ted když už ani nekrvácím a vše je ok… bych nejraději vlítla na to plození znova, hlavně proto, že jsem abnormálně při chuti, ale při propouštění z nemocnice mi povídali něco o šestineděli.. :roll: taková ta klasika, tak já nevím, já blb jsem se nezeptala a ted trpím, nic mi není a nesmím :think:, jak jste to měli vy? myslím jak jste dlouho čekali, když jste byly popotratu a laparo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
15.9.14 13:58

Ja jsem osibne po ZT na sex nemela ani pomysleni.
Rozhodne bych pockala alespon 3-4tydny nez dostala zanet a i pak pouzivala ochranu takhle brzy bych uz neriskovala tehotnet.
Otehotnela jsem po 4,5mesicich a ted mam komplikace a rikam si zda jsem nemela pockat.
Vynechat koupani, bazen, tampony.
A cekat na ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
15.9.14 14:07

No otehotnet hned ted jsem ani neplánovala, bazen, tampony, to jde mimo mne, a co máš za komplikace? myslíš že jako souvisí s tím jak si rychle otěhotněla? 4,5 měsíce to zase není tak krátká doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.14 14:14

Já jsem 5 týdnů po revizi, a na sex jsem měla taky hroznou chuť už 4 dny po zákroku :oops:.Nicméně jsem vydržela 2 týdny a zkusily jsme to, samozřejmě s kondomem!!Mě v nemocnici doporučily počkat min.4 týdny ale chuti neporučíš :oops:
První po revizní MS přišla minulý pátek a je teda fakt silná ale už se to uklidňuje. No a další plození máme doporučené nejdřív po listopadové MS..

• Citovat
  • Upravit
9672
15.9.14 14:22
@Anonymní píše:
Já jsem 5 týdnů po revizi, a na sex jsem měla taky hroznou chuť už 4 dny po zákroku :oops:.Nicméně jsem vydržela 2 týdny a zkusily jsme to, samozřejmě s kondomem!!Mě v nemocnici doporučily počkat min.4 týdny ale chuti neporučíš :oops:
První po revizní MS přišla minulý pátek a je teda fakt silná ale už se to uklidňuje. No a další plození máme doporučené nejdřív po listopadové MS..

no a mne ani revizi nedělali, vyčistila jsem se sama, tak si právě říkám,… no zase ale než s kondomem, tak to raději asi počkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.9.14 14:32

Ja jsem se musela po ZT dat dohromady asi nejsem z tech co to berou jako kdy se ti zlomi nehet takze jsem na to pomysleni fakt nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.14 14:38
@luciekal píše:
Ja jsem se musela po ZT dat dohromady asi nejsem z tech co to berou jako kdy se ti zlomi nehet takze jsem na to pomysleni fakt nemela

Je to náročné hlavně psychicky, nebrala jsem to jako zlomený nehet ale musíš se přes to přenést a jít dál. To že jsem měla chuť na sex neznamená, že to bylo pro mě lehké. Prostě zafungovaly hormony.

• Citovat
  • Upravit
9672
15.9.14 14:41

@luciekal před lety jsem už jednou potratila, tenkrát mne to taky sebralo, a tenkrát jsem teda na sex neměla dlouho ani pomyšlení, to jsem byla i narevizi, bez laparo. A Taky mám už dvě děti, tak mne to asi zas ted tak nevzalo, sama jsem se tomu divila, ale to je prostě život a asi je to taky věkem. Vždycky je lepší potratit na začátku, (příroda ví proč to udělala) než se trápit daleko více později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.9.14 17:03

@kaca35 asi i dvouma detms clovek to bere jinak ja zadne zatim nemam:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
15.9.14 21:49

@luciekal to chce čas a hlavně to moc neřešit, jinak to bude víc v hlavě než ve vaječníkách, mám kamarádku typický příklad, nemohla otěhotnět, začali někdy po její dvacítce, prošla nějakou hormonální léčbou a kdovíč ím vším, nakonec že to prostě nejde a zažádali si o adopci mimča, no když byla třetím rokem na mateřský s tím adopotovaným dítkem, tak chtěli adoptovat druhý, nakonec to vzdali, to papírování a byrokracie okolo… no a když se smířila s tím, že budou mít jen jedno dítě, tak se stal zázrak a v 35 letech otěhotněla, má zdravý dítko.. :D a jak dlouho to zkoušíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.9.14 21:53

@kaca35 ja jsem po ZT v breznu a ted v 8tt s hematomem v deloze v nemocnici
Ale me rekl doktor ze je zazrak ze jsem tehu kdyz mam vyrazne zvyseme protilatky ptoti spermiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
16.9.14 12:07

@luciekal no tak to je super, že jsi těhu, jen teda nevím co ten hematom, jak moc velký je to riziko potratu, tak ti držím palečky at to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
16.9.14 13:11

@kaca35 hematom je krevni srazenina.
Je dost velka riziko je.
Nastesti tuk tuk uz nrkrvacim ale spinit muzu jeste mesic.
Hematom je 4,4× 5× 2 cm a prcek ma 1,7cm
Moc dekuji
Dve deti jspu stesticko vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
16.9.14 21:49

@luciekal ty jo tak velkej je? kde s eto tam vzalo? no hlavně když jsi pod kontrolou v nemocnici. no dvě děti.. no jo štěstíčko, jedno 15ti letý, ta mne má na háku :lol: a ten malej to je zase závislák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.14 20:14

Ahoj, myslím, že chuť na sex nemá souvislost s tím jak moc tě ztráta miminka vzala nebo ne. Moje otázka je, kdy jste první sex (chráněný) po revizi měli? Jsem po revizi 19 dní a už bych chtěla… :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa