Bolestivé příznaky MS

2083
14.9.14 12:16

Příznaky MS

Ahojky holky, chci se zeptat zda nějaká má takové obtíže jako já. MS mám nepravidelnou z důvodů vždy když to mám dostat, velké bolesti hlavy a křeče do břicha. Ale tedka jsem to dostala po pul roce a co tedka zažívám je neskutečné :( bolesti podbřišku, strašné bolesti zad. A hlavně pořád mi je zle na zvracení. Setkal jste se někdo s těmito přízanaky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12185
14.9.14 12:20

Čím delší cyklus jsem měla, tím větší bolesti. Ale půl roku je tedy opravdu hodně. To bych s tím něco dělala nejen kvůli těm bolestem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 12:24

Jsem tedka pod kontrolou doktorky nasadila mi utrogestan ale nezabral a tak mi chtěla nasadit něco jiného, ale dostala jsem to. Tak mám na jednu stranu radost, jelikož chcem mimčo. Takže v pondělí jdu k doktorce nahlásit že jsem to konečně dostala a jsem zvědavá co mi nasadí pro udržení cyklu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
14.9.14 12:34

@folii tak to jo. Jinak já tedy cyklus měla jednou po čtvrt roce, ještě v pubertě a to byl tedy masakr také. Takže věřím, že Ti musí být hodně zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 12:36

To tedy je :( je to šílené… tohle nikomu nepřeji. LEŽÍM V posteli a nedokážu se ani zvednou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 12:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85378
14.9.14 12:47

@folii hlavne se nenechej odbyt, kdyby se to nezlepsovalo, abys otehotnela, musis ovulovat. Nekteri doktori v tomto dost pacientky odbyvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 12:47

No, prý je to zdůvodu vyší hladiny testosteronu, tak proto mi nechodí MS pravidelně. A práve utrogestan mi nezabral a Ha nechci kuly otěhotnení :( ten Duphaston jsem ještě neměla, tak uvidíme co mi řekne v pondělí a snad to odstraní u ty bolesti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 12:49
@blumen píše:
@folii hlavne se nenechej odbyt, kdyby se to nezlepsovalo, abys otehotnela, musis ovulovat. Nekteri doktori v tomto dost pacientky odbyvaji.

Nenechám už jsem sní mluvila i o tom, že mi chtěla nasadit léky o kterých jsem si přečetla nepěkné recenze, tak jsem je nebrala a ono ejhle ještě že jsem je nenasadila. Dostala jsem to sama od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
14.9.14 12:55
@folii píše:
To tedy je :( je to šílené… tohle nikomu nepřeji. LEŽÍM V posteli a nedokážu se ani zvednou :(

Ahoj…ja zase trpim silene na PMS…a docela mi to zneprijemnuje zivot - unava, poceni, navaly, bolest svalu a kloubu, bolesti hlavy, nekdy rano nevolnost…navaly hladu..no hruza…bolesti bricha pri MS me dost trapily v mladsim veku…a byla to sila..ted mi je 35…tak uz asi hormonalne mam jine potize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 12:58

@Vojtula a tedka už takové bolesti nemáš? Já jsem zvědavá jak dopadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 13:00

Holky, máte zkušenosti s Duphastonem? Zda je po něm možné otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
14.9.14 13:03

Prave ze nemam po tehu zadne…ale trapi me zase vyse popsany PMS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
14.9.14 14:01

Mámt o také tak, ne teda po půl roce, ale třebas po dvou měsících, no je to masakr, protože se nedá nic udělat a do toho ještě dvouleťák. Nadopuju se panadolem (po ibáči je mě ještě hůř) a od DR mám algifen, ale nějak na mě nezabírá a snažím se přežít první dva až tři dny hnusných bolestí zad a břicha a přesně jak píšeš - pocit na zvracení, žaludek jak na vodě…u DR jsem byla, ale chtěl nasadit hormony a to už nechci, páč jsem se jich za 8 let snažení najedla až až…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
14.9.14 14:02

@folii Divny je ten pul rok bez ms, jinak jsou to ucebnicove priznaky endometriozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí