Bolestivé příznaky MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2083
14.9.14 14:15

Děkuji, jen jak já tedka poznám kdy mám ovu když jsem to pul roku neměla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 14:22
@Irinka0210 píše:
Mámt o také tak, ne teda po půl roce, ale třebas po dvou měsících, no je to masakr, protože se nedá nic udělat a do toho ještě dvouleťák. Nadopuju se panadolem (po ibáči je mě ještě hůř) a od DR mám algifen, ale nějak na mě nezabírá a snažím se přežít první dva až tři dny hnusných bolestí zad a břicha a přesně jak píšeš - pocit na zvracení, žaludek jak na vodě…u DR jsem byla, ale chtěl nasadit hormony a to už nechci, páč jsem se jich za 8 let snažení najedla až až…

Takže, asi víš jak na tom tedka jsem, je to fakt strašné. Jsem zvědavé s čím příjde doktorka :) chtěly bych zdravé mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 14:23
@Cuddy píše:
@folii Divny je ten pul rok bez ms, jinak jsou to ucebnicove priznaky endometriozy.

Četla jsem sem příznaky té endometriozy a řekla bych že to ono nebude. Bude to vážně nejspíš všechno patřit k MS. Ale děkuji za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
14.9.14 14:30

@folii Vím a moc dobře, u mě to nakonec byl jeden z příznaků PCOS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 14:37
@Irinka0210 píše:
@folii Vím a moc dobře, u mě to nakonec byl jeden z příznaků PCOS…

A jak ti to ještě probíhalo? pak jsi normálně otěhotněla? povídej. A tedka už jsi v pořádku? doufám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
14.9.14 14:52

@folii duphaston je v podstate to stejne, co utrogestan. Ma se brat az po ovulaci a slouzi spise k udrzeni tehotenstvi. Po jeho vysazeni prijde MS. U Tebe se ale musi resit problem s ovulaci a testosteronem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 14:56

@blumen A prosím tě, tak když by mi Dr. nasadila nějaký lék na udržení MS v cyklech tak pak bych MS dostávala pravidělně a tím bych měla i OVU ne? jsem tedka jak ztracená lesní včela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
14.9.14 14:59

@folii Mě li jsme dvě IVF a několik KETů a pak jeden cyklus IVF s dárkyní vajíček, ale neotěhotněla jsem, teda jednou jo, ale potratila jsem, takže za těch 8 let tohotěnství žádné, ale to neznamená, že nemůžeš otěhotně, ale v první řdě by to chtělo srovnat MS, udělat hormonální profil, to je dle mě zkáklad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
14.9.14 14:59

@folii ovulace ale s MS nesouvisi. Nekdo ma MS pravidelne a neovuluje. Spise bych se zamerila na pricinu toho vysokeho testosteronu, jestli nemuzes mit PCO a podle toho postupovat dal. Chtelo by to udelat hormonalni profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 15:04

@blumen @Irinka0210 tak to asi Dr zjištuje ne? zda nemám PCO? už by mi řekla, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
14.9.14 15:06

@folii ono je doktor a doktor, nevim, jak dobra je tva doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 15:08

@blumen tak já se sní zítra o tom pobavím :) Holky děkuji moc za raddy :) a zítra písnu co mi řekla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
14.9.14 15:14
@folii píše:
@blumen @Irinka0210 tak to asi Dr zjištuje ne? zda nemám PCO? už by mi řekla, nebo ne?

Dr to bude zjistovat od chvile, kdy ji reknes, ze se snazite o dite. Pri beznych gynekologickych problidkach (utz a stery) doktor plodnost vubec neresi, takze muzes roky slychat, ze jsi v nejlepsim poradku a kdyz se zacnete snazit o dite, tak ti ten samy doktor treba rekne, ze vubec neovulujes. To si pak clovek rekne, co to vlasne znamena byt v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
14.9.14 15:16

@Cuddy to že se snažíme o mimčo už jsem jí říkala, před 2 měsíci.. Proto mi udělala testy proč nemám MS a přišla na tu hladinu testosteronu. pak nasadila Utrog. a ten nezabral až tedka jsem to dostala.

Příspěvek upraven 14.09.14 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
14.9.14 15:17

@Irinka0210 A muzu se zeptat, zda ti nekdy delali laparoskopii ci zda ti endometrioza nebyla diagnostikovana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí