Streptokok opakovaně

6.9.14 14:29

streptokok opakovaně

Měla jste některá v pochvě streptokoka? Doktorka mi předepsala Clotrimazol, mast a tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33022
6.9.14 14:34

Kolik těch diskusí ještě založíš na stejné téma??co takhle počkat, až ti někdo odepíše??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
6.9.14 14:46
@Tom-Jerry píše:
Kolik těch diskusí ještě založíš na stejné téma??co takhle počkat, až ti někdo odepíše??

Aha :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1
1.7.19 16:19

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti, vyléčila jsem streptokoka v děloze ATB, po nich byly testy již negativní. Teď jsem byla opět na kontrole a mám ho zase zpět, přenáší se z koneciku do pochvy, byl mi předepsaný polygynax se zaváděním do pochvy, chci se zeptat máte někdo zkušenost s tím zda opravdu se někdy vyléčí? A také moc nechápu, když budu zavádět léky do pochvy na chvíli zmizí a z konečniku se opět vrátí k cemu taková léčba je? Není nějaká možnost brát ATB peronalne kde by byla nějaká možnost aby streptokok zmizel úplně? Jsem už po druhem zamlklem těhotenství, snažíme se pořad o miminko a všechny testy genetické a imunologie byla v pořádku, jen tohle me trápí jestli nemůže být příčinou, doktor mi jeden řekl, ze je tam možnost, druhy zas ze ani náhodou a přijde mi ze je to vzhledem k me situaci bráne dost na lehkou váhu, mám strach ze v momentě kdy otehotnim se zas něco pokazí :-( :,( :,( Předem moc děkuji za jakékoliv rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí