Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jste některá v pochvě streptokoka? Doktorka mi předepsala Clotrimazol, mast a tablety.
Kolik těch diskusí ještě založíš na stejné téma??co takhle počkat, až ti někdo odepíše??
@Tom-Jerry píše:
Kolik těch diskusí ještě založíš na stejné téma??co takhle počkat, až ti někdo odepíše??
Aha
![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti, vyléčila jsem streptokoka v děloze ATB, po nich byly testy již negativní. Teď jsem byla opět na kontrole a mám ho zase zpět, přenáší se z koneciku do pochvy, byl mi předepsaný polygynax se zaváděním do pochvy, chci se zeptat máte někdo zkušenost s tím zda opravdu se někdy vyléčí? A také moc nechápu, když budu zavádět léky do pochvy na chvíli zmizí a z konečniku se opět vrátí k cemu taková léčba je? Není nějaká možnost brát ATB peronalne kde by byla nějaká možnost aby streptokok zmizel úplně? Jsem už po druhem zamlklem těhotenství, snažíme se pořad o miminko a všechny testy genetické a imunologie byla v pořádku, jen tohle me trápí jestli nemůže být příčinou, doktor mi jeden řekl, ze je tam možnost, druhy zas ze ani náhodou a přijde mi ze je to vzhledem k me situaci bráne dost na lehkou váhu, mám strach ze v momentě kdy otehotnim se zas něco pokazí
Předem moc děkuji za jakékoliv rady