Žádné známky příchodu MS

Anonymní
3.9.14 11:09

žádné známky příchodu Ms

Ahoj chci se zeptat, zatím jsem bez známky příchodu MS, ale před 3 dny jsem měla bolest jako, by už měla dorazit a nic. S kamarádkou máme od 7 ho měsíce MS stejnou a ona už jí dostala včera, tady jsou mé MS květen nemám
25.4-28.4
5 měsíc nemám zapsáno
16.6-20.6
12.7-16.7
7.8-12.9
Tak se chci zeptat mám to tak 27-28 dní cyklus, kdy by to mělo začít ted? :zed:
podle výpočtů včera, ale zatím nic

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
3.9.14 11:13

No tak říkáš podle výpočtů včera :nevim: Kolik ti je?
Někdy se Ms zpozdí. Počkej pár dní a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.9.14 11:15

Pokud je vyloučené případné těhotenství, tak může jít o výkyv a přijde o pár dní později (že jsi měla doteď cyklus po 28 dnech neznamená, že musíš být vždy přesná jak švýcarské hodinky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 11:19

@Nainuva 26 let. Jinak mám Ms pravidelné, jak jde vidět i podle značení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.14 11:21

@Svistice No s přítelem jsme spolu docela dlouho, ale zdá se mi že od minulého měísíce sex proběhl fakt tak 1 týdně, únava práce… sex bez ochrany máme delší dobu, ale nikdy nic, tak možná nějaký výkyv počasí atd… :nevim: ale příznaky žádné, ale minulý měsíc jsem před ms měla nevolnosti a zvracela, udělala jsem si TT a nic negativní, tak myslím, že jde o nějaký výkyv :/ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18223
3.9.14 11:24

No tak počkej týden, pak udělej test a když to nepřijde, tak pak se poraď s dr.
Může mít vliv nachlazení, léky..
Ale sex bez ochrany… kdo ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 11:24

Ještě během cyklu jsem měla k ránu ted nevím přesně kdy, docela bolesti v břiše, nemohla jsem ani vstát, tak jsem usnula. Přestalo to, ale druhý den to samé od té doby nic. Ale nevím budu dávat na ten výkyv, protože to léto si s námi pěkně hraje :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.14 11:26

@Nainuva no vím, že sex bez ochrany, jako dítěti se nebráníme, ale máme 6 letého syna a nějak sme neuvažovali o příchodě dalšího potomka. Ale nebráníme se, to je jasné minulý, rok jsme to zkoušeli asi měsíc a nic, neměla jsme na to nervy, tak jsem se na to vykašlala, ale nic a ani nevím, jestli byl sex v polovině cyklu nějak extra, protože vlastně ani nevím kdy je ovulace. Takže počkám :think:

• Citovat
  • Upravit
85397
3.9.14 11:30

Muzes udelat test i dnes a vis hned, na cem jsi. Teda zitra rano myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 11:32

@blumen no počkám třeba to dnes dostanu během dne nebo noci dnes je to 28 den počkám 31 dní, když nic udělám test :think: jen doufám, že to je výkyv, protože ted, bych s tím vůbec nepočítala. :?:

• Citovat
  • Upravit
85397
3.9.14 11:36
@Anonymní píše:
@blumen no počkám třeba to dnes dostanu během dne nebo noci dnes je to 28 den počkám 31 dní, když nic udělám test :think: jen doufám, že to je výkyv, protože ted, bych s tím vůbec nepočítala. :?:

No, kdyz se nechranite, tak se s tim ale pocitat musi, ne? :nevim: nevim, proc bys nemohla otehotnet bez ochrany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 11:39

@blumen neříkám, že nemohla, ale sme spolu pár let bez ochrany a nic se nedělo. Nebráním se mimi nebyla, bych ani smutná, ale byl by to šok docela

• Citovat
  • Upravit
85397
3.9.14 11:44
@Anonymní píše:
@blumen neříkám, že nemohla, ale sme spolu pár let bez ochrany a nic se nedělo. Nebráním se mimi nebyla, bych ani smutná, ale byl by to šok docela

treba, kdyz to nejmene cekas, tak se dockas :-) tak at to dopadne podle tvych predstav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 12:02

@blumen děkuji :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat