Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak říkáš podle výpočtů včera
Kolik ti je?
Někdy se Ms zpozdí. Počkej pár dní a uvidíš.
Pokud je vyloučené případné těhotenství, tak může jít o výkyv a přijde o pár dní později (že jsi měla doteď cyklus po 28 dnech neznamená, že musíš být vždy přesná jak švýcarské hodinky).
@Nainuva 26 let. Jinak mám Ms pravidelné, jak jde vidět i podle značení ![]()
@Svistice No s přítelem jsme spolu docela dlouho, ale zdá se mi že od minulého měísíce sex proběhl fakt tak 1 týdně, únava práce… sex bez ochrany máme delší dobu, ale nikdy nic, tak možná nějaký výkyv počasí atd…
ale příznaky žádné, ale minulý měsíc jsem před ms měla nevolnosti a zvracela, udělala jsem si TT a nic negativní, tak myslím, že jde o nějaký výkyv :/ ![]()
No tak počkej týden, pak udělej test a když to nepřijde, tak pak se poraď s dr.
Může mít vliv nachlazení, léky..
Ale sex bez ochrany… kdo ví
Ještě během cyklu jsem měla k ránu ted nevím přesně kdy, docela bolesti v břiše, nemohla jsem ani vstát, tak jsem usnula. Přestalo to, ale druhý den to samé od té doby nic. Ale nevím budu dávat na ten výkyv, protože to léto si s námi pěkně hraje
![]()
@Nainuva no vím, že sex bez ochrany, jako dítěti se nebráníme, ale máme 6 letého syna a nějak sme neuvažovali o příchodě dalšího potomka. Ale nebráníme se, to je jasné minulý, rok jsme to zkoušeli asi měsíc a nic, neměla jsme na to nervy, tak jsem se na to vykašlala, ale nic a ani nevím, jestli byl sex v polovině cyklu nějak extra, protože vlastně ani nevím kdy je ovulace. Takže počkám ![]()
Muzes udelat test i dnes a vis hned, na cem jsi. Teda zitra rano myslim.
@blumen no počkám třeba to dnes dostanu během dne nebo noci dnes je to 28 den počkám 31 dní, když nic udělám test
jen doufám, že to je výkyv, protože ted, bych s tím vůbec nepočítala. ![]()
@Anonymní píše:
@blumen no počkám třeba to dnes dostanu během dne nebo noci dnes je to 28 den počkám 31 dní, když nic udělám testjen doufám, že to je výkyv, protože ted, bych s tím vůbec nepočítala.
No, kdyz se nechranite, tak se s tim ale pocitat musi, ne?
nevim, proc bys nemohla otehotnet bez ochrany ![]()
@blumen neříkám, že nemohla, ale sme spolu pár let bez ochrany a nic se nedělo. Nebráním se mimi nebyla, bych ani smutná, ale byl by to šok docela
@Anonymní píše:
@blumen neříkám, že nemohla, ale sme spolu pár let bez ochrany a nic se nedělo. Nebráním se mimi nebyla, bych ani smutná, ale byl by to šok docela
treba, kdyz to nejmene cekas, tak se dockas
tak at to dopadne podle tvych predstav ![]()
Ahoj chci se zeptat, zatím jsem bez známky příchodu MS, ale před 3 dny jsem měla bolest jako, by už měla dorazit a nic. S kamarádkou máme od 7 ho měsíce MS stejnou a ona už jí dostala včera, tady jsou mé MS květen nemám
25.4-28.4
5 měsíc nemám zapsáno
16.6-20.6
12.7-16.7
7.8-12.9
Tak se chci zeptat mám to tak 27-28 dní cyklus, kdy by to mělo začít ted?
podle výpočtů včera, ale zatím nic