Mykóza u partnera - jak se projeví?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.8.14 18:23

Mykoza u partnera - jak se projevi ?

Ahoj holky! Je mi to trapne, tak radsi anonymne…Oba s partnerem nas ted provazi svedeni :-/ Ja mela za to, ze u me je to nejspis mykoza, ale ted si nejsem jista…Jemu se to projevilo tim, ze mel zarudly zalud a pod nim az jakoby mokvajici pupinky…Samozrejme si dojdu na gynekologii, ale zajima me, jak se projevila mykoza u vasich partneru nebo zda tohle mykoza vubec je :,( :nevim: Vsem dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verulicek
31.8.14 18:27

Ježiš hlavně ať si zajde někam chlap! na kožní nebo k urologovi!!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.14 18:28
@verulicek píše:
Ježiš hlavně ať si zajde někam chlap! na kožní nebo k urologovi!!! :zed:

Ja bych rada, aby tam sel, ale pochybuju, ze si tam dojde :-/ namazal se Canestenem a uz je to o 1OO procent lepsi, tak ma ten mylny dojem, ze je vse ok :,( :cert:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
31.8.14 18:38
@Anonymní píše:
Ja bych rada, aby tam sel, ale pochybuju, ze si tam dojde :-/ namazal se Canestenem a uz je to o 1OO procent lepsi, tak ma ten mylny dojem, ze je vse ok :,( :cert:

to je teda nezodpovědnost. :evil: to by si u nás zkusil..kolik mu je? patnáct? ne…chápu, chlapi nemají ve zvyku někam chodit…ale jestli tam měl puchýřky, samoléčba to nenapraví. A já bych se po něm ani ze sklínky nenapila, když tak skvěle zodpovědně k tomu přistupuje :cert:

• Citovat
  • Upravit
538
31.8.14 18:39

Ano, mohou to byt priznaky mykozy. Je nutne dbat zvysene hygieny, penis myt bud jen vodou, nebo mydlem pro intimni hygienu (mene je vice!) a mazat podle pribalove informace - hlavne neprestat hned po vymizeni priznaku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.14 18:43
@verulicek píše:
to je teda nezodpovědnost. :evil: to by si u nás zkusil..kolik mu je? patnáct? ne…chápu, chlapi nemají ve zvyku někam chodit…ale jestli tam měl puchýřky, samoléčba to nenapraví. A já bych se po něm ani ze sklínky nenapila, když tak skvěle zodpovědně k tomu přistupuje :cert:

Neni mu 15,je mu 30,jen se asi stydi s tim nekam jit, ja nevim…to jsou proste chlapi :,( rozhodne to neni zadny cune…

• Citovat
  • Upravit
999
31.8.14 18:49

Jo je to mykóza, u nás to bylo stejne, zarudnutí plus bolacky na zaludu, mazal to jemanatol masti co jsem si dávala já…pokud se pořádně neptelecite oba, bude se to porad vracet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
31.8.14 18:50

Jenamazol mast, nějak mi blbne chytrý telefon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.14 18:56
@radulaur píše:
Jenamazol mast, nějak mi blbne chytrý telefon…

Moc dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
538
31.8.14 18:59

Masti je samozrejme vic. Canesten je v poradku, dale bez predpisu treba Clotrimazol. V pripade recidiv potom navstivte lekare - partner nebude prvni ani posledni s timto problemem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.8.14 19:51
@Anonymní píše:
Moc dekuji :kytka:

zkuste se ted mazat, ale pokud se to bude opakovat, at uz jenom u tebe, bude potreba navsteva venerologie. Tam udelaji stery a zjisti, jestli on neni treba i jen „tichy prenasec“. Nasazuji se i ATB. Bylo by dobre to prelecit jednim vrzem u obou. Muze to byt doprovodny jev i neceho jineho. Jde o zdravi, stud stranou, tam jsou profesionalove, co denne vidi tolik udu a buhvi s cim vsim, ze je nejaka kvasinka nerozhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí