Děložní čípek, konizace

6.9.14 13:37

Delozni cipek konizace

Ahoj holky, ve ctvrtek jdu do nemocnice na konizaci delozniho cipku. doktor mi rekl, ze pujdu hned v sobotu domu. ale nezeptala jsem se, jak dlouho pak budu muset lezet nebo kdy jit nejdrive do prace? Prosim poradte, popr. napiste sve zkusenosti s timto zakrokem. diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.9.14 13:51

Me pri prijmu rekli za ctrnact dni do prace. Takze jsem sla na kontrolu k prakticke rovnou v obleceni do prace, dostala jsem od dr. vynadano, ze mam vysoky tlak a vypadam jako mrtvola a ze musim zustat jeste tyden doma, jestli to nechci rozkrvacet. V praci prusvih, vypadala jsem jako simulant.
At Ti to dobre dopadne.

• Citovat
  • Upravit
6.9.14 13:55

Pracuju kolem letadel, takze docela narocna prace. mam tedy pocitat, ze si mam vzit po zakroku 14dni volna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
6.9.14 14:01
@breberka1605 píše:
Pracuju kolem letadel, takze docela narocna prace. mam tedy pocitat, ze si mam vzit po zakroku 14dni volna?

to určitě, pokud máš fyzicky náročnější práci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.9.14 14:02

Byla jsem na tom v Pardubicích. šla jsem domů ještě ten den. Ležela jsem dva dny, mám malé dítě. Jinak kolegyně šla hned druhý den do práce. Jde hlavně o to nezvedat těžké věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.14 14:03

Znam tri holhy a vsechny sly po ctrnacti dnech do prace, tak to povazuji za bezne. Ale asi zalezi, jak se budes hojit a jak Ti bude, to se neda presne odhadnout. Jestli budes v praci sedet, tak bych s tim takto pocitala, ale jestli budes behat a tahat tezke veci, hodne se predklanet, tak bych si radsi nechala fora. Cipek je po 14 dnech „zahojeny“, ale dohojuje se jeste dlouho. Nekomu doporucuji otehotnet po pul roce a nekomu az za rok, protoze jeste neni ok.

• Citovat
  • Upravit
8151
6.9.14 14:10

@breberka1605 já měla komplikace, byla jsem doma 6 týdnů

edit: dva týdny jsem ležela ve špitále :zed: :zed: :zed:

Příspěvek upraven 06.09.14 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
6.9.14 14:11

Asi záleží jak moc ta konizace je velká. Mě dělali dopoledne nekdy kolem 10 a ve dve odpoledne jsem už šla domů. Doktorka mi řekla, že se na to neschopenka nedává. Že je to jen malý zákrok. Akorát nemám tahat těžké věci. A že ženské na to chodívají v pátek aby mohly přes víkend odpočívat. Jenže v supermarketu volné vikendy nejsou. Takže zakrok mi dělali ve čtvrtek a v pátek jsem už šla do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.9.14 14:25
@breberka1605 píše:
Ahoj holky, ve ctvrtek jdu do nemocnice na konizaci delozniho cipku. doktor mi rekl, ze pujdu hned v sobotu domu. ale nezeptala jsem se, jak dlouho pak budu muset lezet nebo kdy jit nejdrive do prace? Prosim poradte, popr. napiste sve zkusenosti s timto zakrokem. diky moc.

Ahoj, já jsem na tom byla loni a lékař mě bez problémů nechal doma na neschopence. 14 dní jsem opravdu nevylezla z postele, bolelo mě břicho, a pak jen na půl hodinky třeba ven se projít. Kolem toho 10 dne to začalo krvácet a krvácelo to tak 3 týdny. Ale každý to má opravdu jinak. Ale léčbu bych vážně nepodcenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
6.9.14 15:47

Já měla konizaci v úterý, v pátek masivní krvácení - rána se mi otevřela, ikdyž jsem jen ležela a byla jsem přes víkend v nemocnici. Poté jsem byla na neschopence a snad 5-6 týden jsem už prosila Dr, ať mě pustí do práce, že jen sedím u PC, takže nenáročné. A moc se tedy netvářil. Dítě čekám 3 roky po operaci a zatím je vše ok, ale jsem na rizikovém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.14 16:28

Holky, dekuju moc za Vase prispevky. Pomohly jste mi. Lecbu nepodcenim, zdravi je dulezitejsi nez prace. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí