Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cuddy vlastě nejdřív řešila zda mi správně fungují vaječníky a to bylo vše v pořádku.
@folii a ostatni hormony byly v poradku? Zamerila bych se na to vylouceni PCO (polycystickych ovarii).
Myslím, že ultrazvukem a pak ještě říkala, že mi vezme krev na zjištění správného fungování vaj. A jaký den cyklu to nevím, když jsem to měla naposledy v květnu ![]()
@blumen ano, o jiných hormonech nic neříkala, jen zvýšený testosteron.
@Cuddy Laparku mě dělali dvakrát, endometriozu mi nediagnostikovali. Mám k tomu ještě vajíčka ve špatné kvalitě.
@folii PCOS jde myslím diagnostikovat dle UTZ, vlastně v době ovulace jsou na vaječníkách malá vajíčka
@folii Krev na hormonalni profil stejne jako utz na potvrzeni ovulace se bere v urcity den cyklu. Proto je mne divne, ze ti potvrdi funkci vajecniku pri „neexistujicim“ cyklu.
No, děvčata už se tam zítra těším abych byla o něco chytřejší ![]()
@folii no zda se mi to nejake divne. A tyto obtize mas odjakziva? Jak dlouho jsi uz u te doktorky? To se o to zacala zajimat az ted?
@blumen jsem u ní od 15 let a tyhle problémi s MS mám odjakživa. nejdřív jsme to řešily proverou ale po té si mi začlo dělat špatně. a Tedka to řeší až když jsem sem řekla že chcem mimi.
@folii Ze sve zkusenosti myslim, ze je lepsi si udelat zakladni obrazek o situaci z internetu, aby clovek doktorum vubec rozumel a take vedel, co jim rikat ve smyslu co lze povazovat za dulezite a co ne. Protoze casto v ordinaci je velmi malo casu na dotazy a hlavne clovek neznaly situace moc dotazu nema.
@Cuddy a právě proto se Vás tu ptám
abych zítra řekla, co mi není jasné aby mi to vysvětlila! Děkkuji
@folii A odjakziva jsi mela problemy s cim, s bolestivou ms ci nepravidelnou ms?