Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@salvatrice píše:
Já jsem taky pro různé alternativní metody (nejen) v medicíně, ale tohle… Vadí ti, že zde mají ženy jakýsi selský rozum?No, to bude asi marné.
ano.,diskutovat s tebou na toto tema je opravdu marne
![]()
Ahoj!!!Skoro rok a jak to s tebou vypada??
Mne toto tema zacalo zajimat pred casem, lecebne hladoveni funguje skvele, kdyz prectes o tom, ale na praxi je to tezke.Ja mam deti porad doma za zadkem, a clovek pak nemuze se soustredit na sebe. Proto je mi tezko i 1 den prezit hladoveni.Ale chci prece se pokusit. Doporucuje se napred 1 denni hladoveni, pri cemz 1 den pred tim pijes caj z majoranky, ci lipy, timian, zeleny…Pak za 30-60min si dat cerstvou stavu mrkovou, mrkev-jabko, ci mrkev-dyne, ci zeli, nebo zeli-mrkev.Cely den nejist maso, tvaroh, kefir…mlecne vyrobky, ani lusteniny a kase…po poledni muzem jist ovoce, susene ovoce, zeleninu cerstvou ci dusenou, orisky,seminka.Na vecer prjemna sprcha. a o 19 hod jen pit, caj ci stavu si dat.Nu a dalsi den mame hladoveni, vypit vodu 2-4 l.
A tak dale…Prave zitra to chci skusitmopet, snad uz vydrzim. Hrozne je vzdy, kdyz ja varim rodine. Drzim se bez problemu cely den a pri veceri zkolabuji:najim se. ![]()
A kdyby nedelala veceri, tak vse ok.Ale varim jen ja.
Jsou figle, aby zvladat hladoveni delsi z 1 dne, a to tim, ze podkyselujeme krev. Kyselinou citronovou atrochou medu.Za den vypit slunecnic.olej nebo vlas. orisky par. A pod.
Poste zajimalo by mne, jak to je u zak;adatelky, zda se toho drzi.Pry je dobre 1 denni hladoveni kazdy tyden. Verim tomu, ale cesta k tomu u mne osobne je asi jeste dlouha a trnita.
Ahoj,
možná mimo mísu, ale přeci se podělim
, hladovku jsem držela 16 dní, pila jsem jenom vodu. bylo mi přitom tak strašně dobře, a myslím, že i díky tomu se mi měsíc na to na těhotenskýmn testu (po 4,5 letým snažení) ukázaly dvě čárky. první 3 dny byly šílený, pořád mě honil hlad a chutě, ale potom cca 5. dnu to bylo uplně v pohodě.
byl to takový experiment (mam cukrovku) a v době toho testu se mi krásně držel cukr v limitu, cholesterol šel dolu, váha o 11 kilo. nynější stav je zdá se o dost horší, než před hladovkou, ale na druhou stranu, mam po tak dlouhém snažení miminko ![]()
začala jsem při služební cestě do PL, kdy jsem neměla milion povinností a ani jednu myšlenku na jídlo. patřim k tim typům věčných dietářek. takže jojoefekt se konal ![]()
omlouvám se za anonim, ale nechi aby mě tu někdo poznal
@Anonymní píše:
Přeji všem hezký víkend. Předem prosím o zachování anonymity.Ráda bych se zeptala, zda některá z Vás podstoupila alternativu sebeléčení ve formě jedno-tří-nebo týdenního hladovění. Načetla jsem nějaké články a rozhodla se zkusit jeden den jen o vodě a pokud to zvládnu tak tři dny, abych ozdravila své tělo. Zajímají mě vaše zkušenosti, jestli jste se poté cítili opravdu lépe. Poslední dobou jsem jen unavená, trpím každý týden na opary, podrážděná jsem, a po každém jídle je mi hrozně těžko. Tak jsem se rozhodla vyzkoušet něco jiného a doufám, že to opravdu pomůže. Děkuju za příspěvky
1. Udává se, že zdravý dospělý člověk vydrží bez trvalých následků 3 týdny bez jídla.
2. Problém hladovění je ten, že tělo si vezme látky které potřebuje z tkání. Tzn. potřebuju vápník, seberu ho z kostí, potřebuju něco jiného, vezmu si to jinde. V čem by mělo hladovění přinést užitek netuším, vyvážená zdravá strava je optimum.
Ja to praktikuji pravidelne 1× za pul roku alespon na 2 tydny, jelikoz telo vyuzije jak vase dobre latky ze zacatku, tak zacne likvidovat i ty spatne, ktere by se ve vas drzeli, pozere to ruzne balterie, skryte nemoci, Telo je ohromna fabrika, 3tydny vydrzi v poho, jen tak ho neco nesejme. Neco se hezky obnovi a jen to prospeje. Clovek by se mel jednou za cas vycistit a odlehcit organum. Pak je fine do sebe nenaladovsz svickovou, ale i stravu resit