Léčebný postup - Homolka

2672
28.1.11 09:56

LÉČEBNÝ POSTUP HOMOLKA

Ahoj chci se zeptat můj gynekolog měl podezření na endometriozu, takže mě poslal do nemocnice na ambulantní gynekologii na Homolku, kde mě vyšetřil pan doktor Pelíšek, potvrdil diagnozu, dále mě poslal na sono k dalšímu lékaři, a pak mě sestra objednala na magentickou rezonanci a rektoskopii.no a výsledky mi řekne 1.2zas úplně jiný lékař a navrhne léčebný postup-asi primář. no nicméne mam ted problém byla jsem u obvodní mam chřipku to nic ale hmatala mi břicho a nevedela jestli to třeba není slepák..řekla ze je zbytečne me posilat na vysetrení kdyz vysledky z magnetické rez.mají na Homolce ze si tam mam zavolat,tak jsem volala doktoru pelíškovi, a on mě odpálkoval ze kdyz to není akutní horečky zvracení tak nemá čas a ještě po telefonu, nicméne mohl aspon udelat klik na pc a kouknout co v tom břichu mam :-? nebo ne? :nevim: prostě si myslím že je tam asi moc lidí tak to tam maji jak běžícím pásu jinak nevím..takže do 1.2 to jako zvládnu..ale překvapuje mě jak si mě přehazují..možná to tak chodí mam jit na první operaci a jsem zmatena jak lesní včela..:)tak nevím jak to v nemocnicích chodí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3211
28.1.11 10:07

Mám s Homolkou taky špatnou zkušenost, Můj gynkolog mě tam poslala v září na zákrok tam mi nepříjemná doktorka řekla že mi ho neudělá a že mi dá jen ijekci sice to nakonec pomohlo,ale mělo to asi měsíc trvání… Tak jsem akutně potřebovala k doktorovi se ženským problémem a můj doktor v pátek neordinuje tak jsem volala na homolku že jsme u nich byla z podobným problémem a jestli je možnost přijít a sestra mi vynadala že nekrvácím a nejsem akutní at si počkám na svého lékaře :cert: :cert: Takže na homolku já už nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
28.1.11 10:10

díky..takže ja ted počkám do toho 1.2 a uvidím co ten primář prý mi řekne to mi rikal ještě pan Pelíšek jak jsem u něj byla jestli to bude ve střevě neví jestli to půjde udělat u nich jinak bych musela jinam tak ve střevě to mam tak doufam ze me poslou k lepším lidem:Dmyslím jako lékaři jsou v pohodě na vyšetření a takhle ale jako asi toho mají nějak moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
28.1.11 10:12

Držím Ti palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie