Endometrióza prorůstání do střeva

2672
25.1.11 15:22

endometrioza prorůstání do střeva

Ahojky, dnes jsem byla na rektoskopii a tam mi potvrdili nerovnost sliznice 2krát 2,5cm :-( tudíž mi lékař sdělil že ta endometrioza prorusta uz do střeva…měla jste nějaká tenhle problém? :nevim: děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mapara
1.2.11 18:55

Ahoj, já byla na Rektoskopii včera a také mi zjistili endometriozu, kterou už mám prorostlou ve střevech. (nerovnost sliznice mám 12-15 cm)Nejprve jsem byla u gynekologa, jelikož má předešlá gynekoložka s mými problémy nic nedělala a tak mi hned při první kontrole v pochvě nahmatal endometriozu, když mě však poslal ještě na vyšetření do Nového Jičína zjistili mi, že mi už prorostla až do střev a 20.2. Mám nástup do nemocnice na operaci.

• Citovat
  • Upravit
2672
1.2.11 21:57

tak to me mrzí ..si v novem jičíne jo?tam me chteli taky puvodne poslat ale zkusí to v praze..a kdes byla na rektoskopii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mapara
2.2.11 18:22

Na rektoskopii taky v Novým Jičíně. Doktor mě tam poslal vzhledem k dobrým chirurgům no tak uvidím snad se to vše povede. Zrovna teď mi to totiž vůbec nevyhovuje, když mám před maturou:(

• Citovat
  • Upravit
2672
2.2.11 19:25

chudatečko hlavne at si zdrava a co po operaci?nejaké léky?kde to jeste mas..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mapara
3.2.11 13:58

No právě že já vůbec nevím jak to jako bude dál probíhat. Doktor se mi pouze zmínil o lázních nic dalšího zatím nevím. Vím pouze, že po operaci budu mít vývod na tři týdny a nic dalšího.A co ty? Ty jdeš taky na operaci?…Jinak jestli se můžu zeptat a není to nijak osobní…tys měla nějaké problémy? Nebo ti to zjistili náhodou?

• Citovat
  • Upravit
2672
3.2.11 19:55

ano mela jsem pri chození na záchod pri menstruaci strasne bolesti..nemas mail nebo facebook?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mapara
4.2.11 17:35

jj určitě mám…mail: Lena.Rich@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
1024
10.3.16 09:03

@cvana mam silene bolesti pri ms kdyz jdu na zachod, mam taky srostle strevo k deloze, jen mi to mudr nechtel delat, protoze hrozi vyvod. Strasne se bojim mit vyvod,mela.jsi ho opravdu jen tri tydny? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí