Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, dnes jsem byla na rektoskopii a tam mi potvrdili nerovnost sliznice 2krát 2,5cm
tudíž mi lékař sdělil že ta endometrioza prorusta uz do střeva…měla jste nějaká tenhle problém?
děkuji za odpověď
Ahoj, já byla na Rektoskopii včera a také mi zjistili endometriozu, kterou už mám prorostlou ve střevech. (nerovnost sliznice mám 12-15 cm)Nejprve jsem byla u gynekologa, jelikož má předešlá gynekoložka s mými problémy nic nedělala a tak mi hned při první kontrole v pochvě nahmatal endometriozu, když mě však poslal ještě na vyšetření do Nového Jičína zjistili mi, že mi už prorostla až do střev a 20.2. Mám nástup do nemocnice na operaci.
tak to me mrzí ..si v novem jičíne jo?tam me chteli taky puvodne poslat ale zkusí to v praze..a kdes byla na rektoskopii?
Na rektoskopii taky v Novým Jičíně. Doktor mě tam poslal vzhledem k dobrým chirurgům no tak uvidím snad se to vše povede. Zrovna teď mi to totiž vůbec nevyhovuje, když mám před maturou:(
chudatečko hlavne at si zdrava a co po operaci?nejaké léky?kde to jeste mas..?
No právě že já vůbec nevím jak to jako bude dál probíhat. Doktor se mi pouze zmínil o lázních nic dalšího zatím nevím. Vím pouze, že po operaci budu mít vývod na tři týdny a nic dalšího.A co ty? Ty jdeš taky na operaci?…Jinak jestli se můžu zeptat a není to nijak osobní…tys měla nějaké problémy? Nebo ti to zjistili náhodou?
ano mela jsem pri chození na záchod pri menstruaci strasne bolesti..nemas mail nebo facebook?.
@cvana mam silene bolesti pri ms kdyz jdu na zachod, mam taky srostle strevo k deloze, jen mi to mudr nechtel delat, protoze hrozi vyvod. Strasne se bojim mit vyvod,mela.jsi ho opravdu jen tri tydny? ![]()