Léčitelka Blechová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1972
22.5.13 21:11

Léčitelka Blechová

Měla bych dotaz, je tady někdo, kdo navštívil nebo je v kontaktu s léčitelkou, kartářkou paní Naďou Blechovou?? Působí v Lipovci u Jedovnic. Pořádá i cesty do Peru, kam bere těžce nemocné pacienty. Před lety jsem u ní byla ještě v Brně na výklad karet a ten jí vyšel :D. Zajímaly by mně vaše zkušenosti s ní jako s kartářkou, ale i léčitelkou. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anynka6529
1.8.13 12:45

pí. Naďa Blechová

Jestli se jedná o stejnou kartářku u které jsem byla asi před 15 lety ještě v Brně na Cejlu, tak ta věděla už když jsem přišla, proč vlastně přicházím. Karty vůbec nepotřebovala a plní se vše, co mi řekla. :)

• Citovat
  • Upravit
1972
12.8.13 10:55

Tak to bude ona, byla na ulici vedle Cejlu. Taky jsem k ní chodila a přesně tak, věděla vše i bez karet. Teď je v Lipovci, byla jsem u ní několikrát i tam. Jen jí jedna věc u mně nevychází a dost mně to právě překvapuje, protože vždycky opravdu vše bylo tak jak řekla. A nejen u mě, ale znám dost lidí, co u ní byli a všechno sedělo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anynka6529
16.8.13 18:04

:D taky mi jedna věc dosud nevyšla, a to chlap, s kterým jsem se měla už dávno stěhovat :lol: Roky si se mnou hraje zřejmě na schovávanou…jinak vše od paní Blechové sedělo.

• Citovat
  • Upravit
Allessio
22.8.13 21:49

telefon na pani Blechovou

…a máte někdo na Naďu telefon? Pošlete, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1972
23.8.13 09:25

Nevím jestli stále platí, ale byl ********. V poslední době byl prý se problém dovolat… :nevim:

Upraveno administrátorem 20.2. 9:57 - na žádost majitele mobilního telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.2.14 08:58

Prosím nevolejte!!!Je to číslo k nám do Dvora Králové a s p. Blechovou nemáme nic společného!!! Už nás to začíná obtěžovat!!!Díky!!!Munzarovi DK n/L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.16 15:16

kontakt na p.Blechovou

Dobrý den, máte prosím někdo kontakt na paní Blechovou-lecitelku? dekuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.8.16 11:37

Dobrý den, mohl bych se optat zda jste sehnal tel. číslo na p. Blechovou. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
31.10.16 08:28

@Lyr6 @vaclav64 dobry den, dnes s rodici jedu k pani Blechove,,,reknu tatovi o cislo a odpoledne bych vam ho poslala ale nevim zda vas veme,,,mi cekaly ale pul roku s objednanim a po novem roce pry uz nebere nove pacienty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.4.18 09:40

Kontakt na Naďu Blechovou

Dobrý den všem, prosím má někdo kontakt na léčitelku a kartářku Naďu Blechovou? Pokud ano, bylo by možné číslo zaslat? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.8.18 10:19

Naďa Blechová

prosím o kontakt na paní Naďu Blechovou.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.5.19 10:00

Kontakt na pani Blechovou

@marenkaF píše:
@Lyr6 @vaclav64 dobry den, dnes s rodici jedu k pani Blechove,,,reknu tatovi o cislo a odpoledne bych vam ho poslala ale nevim zda vas veme,,,mi cekaly ale pul roku s objednanim a po novem roce pry uz nebere nove pacienty

@marenkaF

Dobry den, prosim mohla byste mi poslat kontakt na pani Blechovou?
Predem moc dekuji:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.5.19 07:41

Blechova

Má někdo prosím kontakt na kartarku Nadu blechovou? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.5.22 16:15

Obnovuju diskuzi. Je tu prosím někdo, kdo by mi na paní Blechovou mohl poslat kontakt? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková