Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@jakanas píše:
Testovali to i bořiči mýtů… no zbořeno.
co to máš s tou kočičkou na profilovce
![]()
@Ainy píše:
@laurkaa13 Promiň ale když čtu něco takového tak se mi vždycky vybaví Pavel Zedníček v Basnících…jak tam nad ním točil tím pérem…
@bmimino @Ainy Udělaly jste z té diskuse trochu frašku, ne?
Že něco neznáte, ještě nemusí znamenat, že to neexistuje. ![]()
Zakladatelko bohužel neporadím, neznám to. Myslela jsem, že si tady o tom něco zajímavého přečtu, ale jak vidím, tak smůla…
@lovesmile píše:
@bmimino @Ainy Udělaly jste z té diskuse trochu frašku, ne?Že něco neznáte, ještě nemusí znamenat, že to neexistuje.
Zakladatelko bohužel neporadím, neznám to. Myslela jsem, že si tady o tom něco zajímavého přečtu, ale jak vidím, tak smůla…
a to že to existuje zas nemusí znamenat, že to funguje…
@lovesmile
Přečti si 4 dohody od Duška nebo si
kup Mateřídoušku, tam je celý článek, psala to zakladatelka ![]()
@Ainy píše:
a to že to existuje zas nemusí znamenat, že to funguje…
Však to nikdo netvrdí, ani zakladatelka. ![]()
@bmimino píše:
@lovesmile
Přečti si 4 dohody od Duška nebo si
kup Mateřídoušku, tam je celý článek, psala to zakladatelka
Asi myslíš Meduňku, že? ![]()
http://www.ubytovanilipnice.cz/pyramida.php
Ten Ježek tu pyramidu má postavenou v Lipnici nad Sázavou, tam je možno ji vyzkoušet.
@lovesmile píše:
@bmimino @Ainy Udělaly jste z té diskuse trochu frašku, ne?Že něco neznáte, ještě nemusí znamenat, že to neexistuje.
Presne tak
@lovesmile
Ahoj, jo přesně tak, tady se asi nic nedozvím, tak co někoho přesvědčovat…
chtěla jsem nějaké info od někoho, kdo to vyzkoušel, časopis byl Meduňka. ![]()
@laurkaa13 Tak očividně se nikdo kdo to vyzkoušel nenašel. Čímpak to asi bude ![]()
Hele, léčivé pyramidy a kameny využívá i Váňa - jak na léčení sebe, tak svých koní. Pokud se budeš zajímat, tak se určitě dozvíš víc ![]()
@puntice Díky už jsem se zajímala včera. A ne nevěřím tomu. A je mně opravdu jedno čemu věří Váňa ![]()
Příspěvek byl mířen na @laurkaa13
Každý jsme nastavený nějak jinak, ale je pravda, že mě zarazil ten vysměvačný a negativní tón. Když nemáš čím přispět do diskuze, tak ji nemusíš / nemusíte zesměšňovat ![]()
@puntice píše:
Hele, léčivé pyramidy a kameny využívá i Váňa - jak na léčení sebe, tak svých koní. Pokud se budeš zajímat, tak se určitě dozvíš víc
kdo je Váňa? ![]()