Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky
, máte někdo zkušenosti s očistou jater, konkrétně s tímto postupem?? Absolvovala jste některá?
http://www.zdravi-az.cz/…ocisty00.php
Osobní zkušenost nemám. Ale sleduji na Alterně lidi co dělají takové očisty. Bud jater, ledvin a žlučníku myslím. No není to nic pěkného, to co tam pak ukazují (přeceděné výkaly a v nich zelené blátivé kameny) Kdo ví jestli je to ale pravda (ty kameny) hodně lidí říká že je to jen vysrážený oliv olej. ![]()
Teda me na tom prijde nejvic ekl sito v hajzliku a pak se tim probirat a hledat sutry ![]()
@svituska píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s očistou jater, konkrétně s tímto postupem?? Absolvovala jste některá?
http://www.zdravi-az.cz/…ocisty00.php
Chystám se na to. Podle makrobiotiků tento způsob očisty tělo naopak zatěžuje - „syrový“ olej, přemíra citrusů… ![]()
Nicméně jdu do toho a uvidím sama.
@Vemas píše:
Teda me na tom prijde nejvic ekl sito v hajzliku a pak se tim probirat a hledat sutry
@brulinka píše:![]()
+ klystýr, a uvolňování „kamenů“ je prý docela bolestivé. V orgánech pak zůstavají jizvy. Jedna žena tam psala, že jako žena má 3 otvory a neví teda jakým otvorem ten kamen vyšel
![]()
A to neví o tom čtvrtém
Fakt až tak brutálně?
Já byla u suprovýho léčitele ale ty procedůry to je síla, žádná procházka růžovým sadem,
Chtěla bych se zeptat, jak nejlépe očistit játra? Před 2 lety jsem měla velmi vysoké jaterní testy spojené se zánětem žlučníku. Hned jsem šla na operaci a žlučník mi vzali. Jaterní hodnoty jsou v normě, ale já se bojím, že jsou nějak poznamenané (měla jsem 2 císařské řezy, rentgen s kontrastní látkou, epidural, anestezie při zubní ošetření) a tak se bojím, že toho na moje játra už bylo dost, že by je chtělo nějakým způsobem očistit. Nechci nic drastického. Neznáte nějaký způsob? Jaterní čaj? Je účelný a jak dlouho se používá? Nechci nic chemického, to je další zátěž na játra. Ke všemu teta zemřela na rakovinu jater, tak se trochu bojím aby to nebylo dědičné a proto chci něco udělat pro očistu. Děkuji za odpovědi a rady.
Manžel dělal zatím dvakrát, podle všeho nejtěžší bylo vydržet o jablkach a pak bez ničeho. Už po dvou kurach přestal problém s hemeroidy, cítí se líp, není unavený, nechyta od dětí všechny rymicky. Takže za něj ano. Já ještě ne sebrala odvahu.
Já bych zvolila ostropestřec mariánský, ať už ve formě čaje, drti, semen.. ten je na to vynikající.. Ve zdravé výživě toho mají z ostropestřece spoustu..
Tak přesně o tomhle jsem četla, i s komentářem lékaře.. Totální blbost!!!
To, co z vás vyjde, nejsou žlučníkové kameny, ale natrávená směs toho, co v tomto obsahu pozřete! Dovedete si představit, že žlučník, malinkatý orgán, najednou uvolní tolik žlučových kamenů a bez bolesti a následné koliky???
Stačí, když se uvolní opravdový žlučový kámen o vel. několika milimetrů a napáchá takový bolestivý stav, že se budete svíjet.
Směs oleje, citrus. štávy, soli ažluči samotné, vznikne již to, co z vás v podobě kuliček vyjde. Jednoduše - pokud byste žluč kápnuli do oleje, emulguje, tzn. vytvoří bezpočet malých kuliček.
Takže pokud se budete trápit popíjením oleje, citrus. štávy, rozpuštěné nevhodné soli(která takto údajný žluč. kámen vytvrdí) a předpokládat, že jste si „vyčistili střeva“, jste na omylu.
Takže očista jater spočívá ve vhodné stravě a přírodních podpůrných produktech(čaje, kapkY)
http://www.lovcisarlatanov.sk/…tivny-detox/
Příspěvek upraven 25.01.16 v 18:15
@Isia píše:
Chtěla bych se zeptat, jak nejlépe očistit játra? Před 2 lety jsem měla velmi vysoké jaterní testy spojené se zánětem žlučníku. Hned jsem šla na operaci a žlučník mi vzali. Jaterní hodnoty jsou v normě, ale já se bojím, že jsou nějak poznamenané (měla jsem 2 císařské řezy, rentgen s kontrastní látkou, epidural, anestezie při zubní ošetření) a tak se bojím, že toho na moje játra už bylo dost, že by je chtělo nějakým způsobem očistit. Nechci nic drastického. Neznáte nějaký způsob? Jaterní čaj? Je účelný a jak dlouho se používá? Nechci nic chemického, to je další zátěž na játra. Ke všemu teta zemřela na rakovinu jater, tak se trochu bojím aby to nebylo dědičné a proto chci něco udělat pro očistu. Děkuji za odpovědi a rady.
Dobrý je ten ostropestřec nebo třeba kapky Regalen