Očista jater

1806
1.4.15 13:48

Očista jater

Ahoj holky :kytka:, máte někdo zkušenosti s očistou jater, konkrétně s tímto postupem?? Absolvovala jste některá?
 http://www.zdravi-az.cz/…ocisty00.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
1.4.15 13:51

Budu sledovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
1.4.15 14:03

Osobní zkušenost nemám. Ale sleduji na Alterně lidi co dělají takové očisty. Bud jater, ledvin a žlučníku myslím. No není to nic pěkného, to co tam pak ukazují (přeceděné výkaly a v nich zelené blátivé kameny) Kdo ví jestli je to ale pravda (ty kameny) hodně lidí říká že je to jen vysrážený oliv olej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocmanda
1.4.15 14:06

Nekolikrat. Je to humac.

• Citovat
  • Upravit
6024
1.4.15 14:33

Teda me na tom prijde nejvic ekl sito v hajzliku a pak se tim probirat a hledat sutry :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.4.15 14:50
@svituska píše:
Ahoj holky :kytka:, máte někdo zkušenosti s očistou jater, konkrétně s tímto postupem?? Absolvovala jste některá?
http://www.zdravi-az.cz/…ocisty00.php

Chystám se na to. Podle makrobiotiků tento způsob očisty tělo naopak zatěžuje - „syrový“ olej, přemíra citrusů… :lol:
Nicméně jdu do toho a uvidím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
1.4.15 14:53
@Vemas píše:
Teda me na tom prijde nejvic ekl sito v hajzliku a pak se tim probirat a hledat sutry :poblion:
:poblion: :poblion: + klystýr, a uvolňování „kamenů“ je prý docela bolestivé. V orgánech pak zůstavají jizvy. Jedna žena tam psala, že jako žena má 3 otvory a neví teda jakým otvorem ten kamen vyšel :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
1.4.15 15:36
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.4.15 18:02
@brulinka píše: :poblion: :poblion: + klystýr, a uvolňování „kamenů“ je prý docela bolestivé. V orgánech pak zůstavají jizvy. Jedna žena tam psala, že jako žena má 3 otvory a neví teda jakým otvorem ten kamen vyšel :nevim: :nevim:

A to neví o tom čtvrtém :lol: Fakt až tak brutálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svět2015
16.4.15 11:48

očista jater

Já byla u suprovýho léčitele ale ty procedůry to je síla, žádná procházka růžovým sadem,

• Citovat
  • Upravit
982
25.1.16 15:23

Chtěla bych se zeptat, jak nejlépe očistit játra? Před 2 lety jsem měla velmi vysoké jaterní testy spojené se zánětem žlučníku. Hned jsem šla na operaci a žlučník mi vzali. Jaterní hodnoty jsou v normě, ale já se bojím, že jsou nějak poznamenané (měla jsem 2 císařské řezy, rentgen s kontrastní látkou, epidural, anestezie při zubní ošetření) a tak se bojím, že toho na moje játra už bylo dost, že by je chtělo nějakým způsobem očistit. Nechci nic drastického. Neznáte nějaký způsob? Jaterní čaj? Je účelný a jak dlouho se používá? Nechci nic chemického, to je další zátěž na játra. Ke všemu teta zemřela na rakovinu jater, tak se trochu bojím aby to nebylo dědičné a proto chci něco udělat pro očistu. Děkuji za odpovědi a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.1.16 15:43

Manžel dělal zatím dvakrát, podle všeho nejtěžší bylo vydržet o jablkach a pak bez ničeho. Už po dvou kurach přestal problém s hemeroidy, cítí se líp, není unavený, nechyta od dětí všechny rymicky. Takže za něj ano. Já ještě ne sebrala odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
25.1.16 16:53

Já bych zvolila ostropestřec mariánský, ať už ve formě čaje, drti, semen.. ten je na to vynikající.. Ve zdravé výživě toho mají z ostropestřece spoustu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9176
25.1.16 17:21

Tak přesně o tomhle jsem četla, i s komentářem lékaře.. Totální blbost!!!
To, co z vás vyjde, nejsou žlučníkové kameny, ale natrávená směs toho, co v tomto obsahu pozřete! Dovedete si představit, že žlučník, malinkatý orgán, najednou uvolní tolik žlučových kamenů a bez bolesti a následné koliky???
Stačí, když se uvolní opravdový žlučový kámen o vel. několika milimetrů a napáchá takový bolestivý stav, že se budete svíjet.
Směs oleje, citrus. štávy, soli ažluči samotné, vznikne již to, co z vás v podobě kuliček vyjde. Jednoduše - pokud byste žluč kápnuli do oleje, emulguje, tzn. vytvoří bezpočet malých kuliček.
Takže pokud se budete trápit popíjením oleje, citrus. štávy, rozpuštěné nevhodné soli(která takto údajný žluč. kámen vytvrdí) a předpokládat, že jste si „vyčistili střeva“, jste na omylu.
Takže očista jater spočívá ve vhodné stravě a přírodních podpůrných produktech(čaje, kapkY)
 http://www.lovcisarlatanov.sk/…tivny-detox/

Příspěvek upraven 25.01.16 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9176
25.1.16 17:24
@Isia píše:
Chtěla bych se zeptat, jak nejlépe očistit játra? Před 2 lety jsem měla velmi vysoké jaterní testy spojené se zánětem žlučníku. Hned jsem šla na operaci a žlučník mi vzali. Jaterní hodnoty jsou v normě, ale já se bojím, že jsou nějak poznamenané (měla jsem 2 císařské řezy, rentgen s kontrastní látkou, epidural, anestezie při zubní ošetření) a tak se bojím, že toho na moje játra už bylo dost, že by je chtělo nějakým způsobem očistit. Nechci nic drastického. Neznáte nějaký způsob? Jaterní čaj? Je účelný a jak dlouho se používá? Nechci nic chemického, to je další zátěž na játra. Ke všemu teta zemřela na rakovinu jater, tak se trochu bojím aby to nebylo dědičné a proto chci něco udělat pro očistu. Děkuji za odpovědi a rady.

Dobrý je ten ostropestřec nebo třeba kapky Regalen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup