Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
chci se vás zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s produkty Joalis, ideálně při léčení chronických zánětů močového měchýře ekzémů (u dospělého).
Se záněty MM mám problémy asi 13 let a s ekzémy od malička s tím, že v dospělosti postupně přibývají další. Vyzkoušela jsem už všechno možné a teď jsem se dostala k detoxikačním preparátům Joalis (beru týden). Působí to na mě dost šarlatánsky, ale když nepomáhá klasická medicína, tak už zkouším i alternativní léčbu.
Díky za názory.
O tom přípravku čtu poprvé, ale zase na druhou stranu vím jaké to je, když na močové cesty nic nezabírá. Občas se chytám úplně každé naděje
Takže bych to klidně i zkusila. Já už zkoušela všechno možné.
Mne na ekzem preparaty Joalis zabraly uzasne, bohuzel efekt byl jen docasny. Bohuzel je to dost financne narocne, abych detoxikovala porad, na to skutecne nemam. Ted jsem ale cerstve tehotna a pokud se mi to zas vyrazne zhorsi (minule tehotenstvi bylo peklo), pujdu do toho znovu.
A za jak dlouho od užívání Ti to zabralo? A pozorovala jsi u toho nějaké ty detoxikační procesy - že by se Ti něco zhoršilo a pak teprve zlepšilo nebo že by se Ti spouštěla rýma apod.?
A za jak dlouho od vysazení se Ti ty ekzémy zase vrátily?
A jak sis pořídila ty preparáty? Byla jsi u nějakého poradce Joalis, nebo sis to objednala podle svého uvážení z netu?
Díky.