Joalis - záněty močového měchýře, ekzemy

478
23.3.15 13:19

Joalis - záněty močového měchýře, ekzemy

Ahoj,

chci se vás zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s produkty Joalis, ideálně při léčení chronických zánětů močového měchýře ekzémů (u dospělého).

Se záněty MM mám problémy asi 13 let a s ekzémy od malička s tím, že v dospělosti postupně přibývají další. Vyzkoušela jsem už všechno možné a teď jsem se dostala k detoxikačním preparátům Joalis (beru týden). Působí to na mě dost šarlatánsky, ale když nepomáhá klasická medicína, tak už zkouším i alternativní léčbu.

Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cheyanne
23.3.15 19:36

O tom přípravku čtu poprvé, ale zase na druhou stranu vím jaké to je, když na močové cesty nic nezabírá. Občas se chytám úplně každé naděje :) Takže bych to klidně i zkusila. Já už zkoušela všechno možné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.15 21:29

Mne na ekzem preparaty Joalis zabraly uzasne, bohuzel efekt byl jen docasny. Bohuzel je to dost financne narocne, abych detoxikovala porad, na to skutecne nemam. Ted jsem ale cerstve tehotna a pokud se mi to zas vyrazne zhorsi (minule tehotenstvi bylo peklo), pujdu do toho znovu.

• Citovat
  • Upravit
478
28.3.15 22:20

A za jak dlouho od užívání Ti to zabralo? A pozorovala jsi u toho nějaké ty detoxikační procesy - že by se Ti něco zhoršilo a pak teprve zlepšilo nebo že by se Ti spouštěla rýma apod.?

A za jak dlouho od vysazení se Ti ty ekzémy zase vrátily?

A jak sis pořídila ty preparáty? Byla jsi u nějakého poradce Joalis, nebo sis to objednala podle svého uvážení z netu?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková