Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Máte prosím někdo kladné zkušenosti s užíváním Bachových esencí na míru při prudké povaze?
Prakticky při těchto obtížích uvedených u kapek HOLLY
http://www.bachovy-esence.com/…a-ostrolista
Rozhodně nebudu kupovat, první bych se chtěla poradit s někým, kdo tomu rozumí a dokáže namíchat správně na míru.
Obávám se ale, aby to nebyly zase jen vyhozené peníze? Má někdo při těchto problémech pozitivní změny při užívání Bachových esencí?
Pomáhají. Mám rescue remedy, na akutní stavy.. Kdysi jsme to dávali i koním před cestováním ve vozíku a pravidelně to dávám psům před veterinou, naprostá spokojenost
@Rospinka Pomáhají. Poradit se můžeš na www.bachovyesence.cz Doporučuji! ![]()
Určitě bych se poradila s odborníkem, který umí s těmito esencemi pracovat ![]()
Protože to co se ti jeví jako goood, nemusí být přesně to, co potřebuješ. Stačí chvilkový rozhovor a on ti na míru umíchá přesně to, co potřebuješ… Pak opravdu přijde veliká úleva.
Pomáhají, lidem i zvířatům.
Jestli chces, posli mi soukromou zpravu pro kontakt na odbornici, s ni se muzes poradi primo na miru.
@Naty12 s bachovymi esencemi od pani martiny mam zkusenost a mohu jen doporucit.moc mi pomohly od uzkosti. presne vam namicha lahvicku podle vaseho problemu.
Holky, jak dlouho se ty bachovky musí brát, aby měly účinek?
Holky, které jste užívaly (užíváte) Bachovy esence, nestalo se vám někdy, že by došlo v začátku jejich užívání ke zhoršení stavu? Já kapu od minulého týdne a včera a dnes jsem měla tak strašný stav, že to ani nedokážu popsat. Bylo mi psychicky tak zle, že mi ani nešlo mluvit. Jsem přes 2 roky na mateřské, mám kapky na míru…mívám občas obrovské depky bez příčiny, záchvaty vzteku kvůli ničemu, výčitky jak hrom kvůli svému chování vůči dceři a okolí, sebe samu občas nenávidím a nevidím na životě nic pozitivního. Snažím se s tím bojovat, vždy to trvá pár dní a pak je to třeba několik týdnů lepší a najednou z ničeho nic je to zpátky. Už si moc nevím rady… Jde mi o to, že jsem čekala, že mi bude po kapkách líp, ale ty dva dny, co mám za sebou, mě úplně vyděsily ![]()
Ano, stat se to muze. Snizte davku na 1 kapku v davce a az se to zklidni, coz bude rychle, tak pomalu navysujte. Je to efekt, ke kteremu u casti lidi dochazi. Neni duvod se tim protrpet, snizte davkovani.
@Anonymní píše:
Holky, které jste užívaly (užíváte) Bachovy esence, nestalo se vám někdy, že by došlo v začátku jejich užívání ke zhoršení stavu? Já kapu od minulého týdne a včera a dnes jsem měla tak strašný stav, že to ani nedokážu popsat. Bylo mi psychicky tak zle, že mi ani nešlo mluvit. Jsem přes 2 roky na mateřské, mám kapky na míru…mívám občas obrovské depky bez příčiny, záchvaty vzteku kvůli ničemu, výčitky jak hrom kvůli svému chování vůči dceři a okolí, sebe samu občas nenávidím a nevidím na životě nic pozitivního. Snažím se s tím bojovat, vždy to trvá pár dní a pak je to třeba několik týdnů lepší a najednou z ničeho nic je to zpátky. Už si moc nevím rady… Jde mi o to, že jsem čekala, že mi bude po kapkách líp, ale ty dva dny, co mám za sebou, mě úplně vyděsily
Ano zahle reakce jak tady nekdo psal se stava. Ale je to zase dobre znameni, ze je vybrano dobre ![]()
Asi nyste mela kontaktovat toho, kdo esence namichal. Urcite se zpetna vazba hodi a hlavne pokud se neco deje konzultovast s nim
![]()
@afghani píše:
Bachovky u mne totalne k nicemuKup si radsi v cukrarne kus dortu nebo dej panaka a bachovky klidne vyhod
Prip. vyhledej psychologa, psychoterapeuta, i treba v akutni chvili linku diuvery, krizove centrum, at vyresis pricinu a najdes dlouhodobe reseni.Pa
![]()
@Nina Filipi @jenny.fields Moc díky za reakce, dnes je mi mnohem líp. Včera jsem měla o jednu dávku míň, tak jestli je to tím
. Každopádně dávkování snížím a zkonzultuju ještě s paní, co esence namíchala. Uváděla, že v začátku je dobré kapat „co nejvíc“, tak jsem se toho nebála a v jedné dávce kapala víc, než 4 kapky a víckrát denně. Že je to na psychologa je skvělá rada, tu tady na diskusích mám nejraději
… neboli psycholog na vše ![]()
@Anonymní píše:
@Nina Filipi @jenny.fields Moc díky za reakce, dnes je mi mnohem líp. Včera jsem měla o jednu dávku míň, tak jestli je to tím. Každopádně dávkování snížím a zkonzultuju ještě s paní, co esence namíchala. Uváděla, že v začátku je dobré kapat „co nejvíc“, tak jsem se toho nebála a v jedné dávce kapala víc, než 4 kapky a víckrát denně. Že je to na psychologa je skvělá rada, tu tady na diskusích mám nejraději
… neboli psycholog na vše
jejda to je špatná rada kapat co nejvíc…to se nedivím té Vaší reakci, to asi paní nebude odbornice. Já mám tedy také poradnu Bachovek, ale tohle mě teda nikdy nenapadlo nikomu říct.
Vždy říkám dodržujte pravidelně a v případě potřeba snižte dávku a určitě se ozvěte.
Otázka je, jestli je paní proškolená, a nebo to dělá ze své vůle a ví o tom kulový. S takovými jsem se bohužel setkala hodně
@Nina Filipi Můžu se také zeptat? Užívala jsem měsíc bachovky a v té době se mi špatně spalo. Měla jsem celou noc sny, ne takový ten „tvrdý“ spánek - moc mi chyběl, byla jsem z toho spánku unavená. Po vysazení už to je v pořádku. Může to ovlivnit i ten spánek?
E.