Pomáhají Bachovy esence při vzteku a výbušné povaze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.10.16 10:30

@Nina Filipi Můžu se také zeptat? Užívala jsem měsíc bachovky a v té době se mi špatně spalo. Měla jsem celou noc sny, ne takový ten „tvrdý“ spánek - moc mi chyběl, byla jsem z toho spánku unavená. Po vysazení už to je v pořádku. Může to ovlivnit i ten spánek?

E.

• Citovat
  • Upravit
7332
27.10.16 10:34
@Anonymní píše:
@Nina Filipi Můžu se také zeptat? Užívala jsem měsíc bachovky a v té době se mi špatně spalo. Měla jsem celou noc sny, ne takový ten „tvrdý“ spánek - moc mi chyběl, byla jsem z toho spánku unavená. Po vysazení už to je v pořádku. Může to ovlivnit i ten spánek?E.

Může to samozřejmě ovlivnit - jak náladu tak i spaní, pokud jste citlivější. Snížila jste dávkování při potížích? to by mělo pomoci a změnu neprovádět tak razantně. Někdo opravdu potřebuje jemněji dávkovat.
A vy jste také nekontaktovala osobu co Vám to namíchala? Měla jste to konzultovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
27.10.16 10:40

..

Příspěvek upraven 27.10.16 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.10.16 10:41

JE strašná škoda, že nekonzultujete když se necítíte dobře, všechno se dá zvládnout, upravit. Změny zkrátka někdy „bolí“, ale zároveň když je reakce, je to dobré znamení ♥
ale samozřejmě je dobré to upravit tak, aby to neobtěžovalo a zmírnit vše.
Je to zkrátka ten program který v sobě máte a on ví, že se pod ním třese židle a tak odvádí pozornost od sebe samého. Tím, že nespíte, bolí hlava atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.16 10:45

@Nina Filipi Ano, chápu. Za sebe jsem to chtěla probrat v další konzultaci a zkusila se tedy zeptat tady, když diskuse ožila.

• Citovat
  • Upravit
7332
27.10.16 10:47
@Anonymní píše:
@Nina Filipi Ano, chápu. Za sebe jsem to chtěla probrat v další konzultaci a zkusila se tedy zeptat tady, když diskuse ožila.

nečekala bych na další konzultaci, ale ozvala bych se hned :-) to není jako konzultace další placená :-) ale potíže s tím co jste dostala a užíváte :kytka:
nečekejte na nic :* Příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.16 13:51

Čtu o této „věci“ poprvé a chci se zeptat, kde jsou k sehnání a jestli se dají podat člověku aniž by to věděl? Respektive, příklad: můj přítel začal mít stresy v práci, které tahá domů do rodiny a odcizuje nás to. Tak mi napadlo, jestli by šlo trocha ráno jemu do čaje kapnout, aby měl den v klidu a nevylival si vztek doma večer? Nechci ho předávkovat nebo zabít, čistě ze zvědavosti se ptám, zda pak může třeba i člověk normálně řídit celý den.
Prosím o neodsouzeni, ptám se čistě ze zvědavosti, že by se dal nějak uklidnit aniž bych nejdřív musela poslouchat nadávky. Děkuji a omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.16 14:34
@jenny.fields píše:
Ano, stat se to muze. Snizte davku na 1 kapku v davce a az se to zklidni, coz bude rychle, tak pomalu navysujte. Je to efekt, ke kteremu u casti lidi dochazi. Neni duvod se tim protrpet, snizte davkovani.

Dnes už je mi skvěle, nechápu. Včera opravdu chodící mrtvola, dnes mě baví svět… Ráno jsem si dala jen jednu kapku, teď druhou. Mám dát po dvou kapkách třeba už zítra? Docela se toho začínám bát, protože včerejšek už bych znovu zažít opravdu nechtěla :,( anonym 1

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.16 14:41
@Nina Filipi píše:
jejda to je špatná rada kapat co nejvíc…to se nedivím té Vaší reakci, to asi paní nebude odbornice. Já mám tedy také poradnu Bachovek, ale tohle mě teda nikdy nenapadlo nikomu říct.
Vždy říkám dodržujte pravidelně a v případě potřeba snižte dávku a určitě se ozvěte.
Otázka je, jestli je paní proškolená, a nebo to dělá ze své vůle a ví o tom kulový. S takovými jsem se bohužel setkala hodně

No paní má na webovkách uvedeno, že proškolená je, i jméno lektorky. Tak jsem důvěřovala…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.16 14:44
@Anonymní píše: Čtu o této „věci“ poprvé a chci se zeptat, kde jsou k sehnání a jestli se dají podat člověku aniž by to věděl? Respektive, příklad: můj přítel začal mít stresy v práci, které tahá domů do rodiny a odcizuje nás to. Tak mi napadlo, jestli by šlo trocha ráno jemu do čaje kapnout, aby měl den v klidu a nevylival si vztek doma večer? Nechci ho předávkovat nebo zabít, čistě ze zvědavosti se ptám, zda pak může třeba i člověk normálně řídit celý den.
Prosím o neodsouzeni, ptám se čistě ze zvědavosti, že by se dal nějak uklidnit aniž bych nejdřív musela poslouchat nadávky. Děkuji a omlouvám se za anonym.

To by asi nefungovalo, musí se brát v několika dávkách za den. Tedy alespoň mě bylo řečeno… anonym 1

• Citovat
  • Upravit
7332
27.10.16 14:50

Můžu mít jeden dotaz? Jen fakt čistě z profesního pohledu, proč máte ostych se na to všechno zeptat tam, kde Vám to namíchali. Opravdu to není nic proti Vám, jen by mě to zajímalo :-)

Příspěvek upraven 27.10.16 v 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.10.16 14:50
@Anonymní píše:
No paní má na webovkách uvedeno, že proškolená je, i jméno lektorky. Tak jsem důvěřovala…

a napsala bys mi do zprávy kdo to je? Ráda se na to kouknu. Jen ze zajímavosti. Nemusíš uvádět veřejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.10.16 14:51
@Anonymní píše:
To by asi nefungovalo, musí se brát v několika dávkách za den. Tedy alespoň mě bylo řečeno… anonym píše: Více

nefungovalo by to jednou za den a navíc proti vůli by se to skutečně dělat nemělo :-/ ten člověk musí vědět, že chce změnu a ten krok udělat, třeba nechat si namíchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
27.10.16 14:52
@Anonymní píše:
Dnes už je mi skvěle, nechápu. Včera opravdu chodící mrtvola, dnes mě baví svět… Ráno jsem si dala jen jednu kapku, teď druhou. Mám dát po dvou kapkách třeba už zítra? Docela se toho začínám bát, protože včerejšek už bych znovu zažít opravdu nechtěla :,( anonym píše: Více

Ahoj, zkus to…uvidíš jestli to dáš a nebo raději zůstaneš u té jedné kapičky. Ono to vážně nevadí i kdybys užívala tu 1× denně 4 kapičky
ale je třeba dodržet to schéma 4× denně, aby tělo dostávalo ty správné a jemné impulzy a rozkmitalo se to tam, kde mělo.
Když dostává méněkrát, tak to je jak léčba šokem. nic, nic šok, nic, nic šok a když pravidelně jemně pracujeme na tom, je to rozhodně lepší.

Příspěvek upraven 27.10.16 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.16 14:55

@Nina Filipi napíšu zprávu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie