Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
S tradiční čínskou medicínou jsem začala asi před dvěma lety. Měla jsem kapky od Jonáše potom nějaké kuličky od Bohemie (nějak se jim říká, ale vypado mi to, myslím wan) teď mi terapeutka doporučila uvařit odvar, že je to levnější než ty globule.
Po týdnu pití (2× denně) se mi zablokoval žaludek a mám děsný průjem, podle mého názoru mi to vybilo veškerou střevní mikroflóru
je sice fakt, že kolem je spousta chřipek, ale střevní chřipkou v okolí zrovna nikdo netrpí. Pití jsem po konzultaci s terapeutkou přerušila, ale jestli se dám do kupy tak nevím, jestli mám mít odvahu jít do toho znova
tohle fakt už ne. Už se s tím trápím asi týden, pořád lítám na záchod a týden jsem se pořádně nenajedla, beru Hylak a chlorellu s laktobacilem.
Chci se zeptat na vaše zkušenosti s odvarem.
Děkuji
Odvar piju asi Pul roku. Kdyz jsem zacinala, prestala jsem zrovna kojit, mela zapal plic, treti atb a neustale jsem se dusila a zvracela.
Efekt z tcm byl jednak ten, ze si mne poprve nekdo vyslechnul komplet a dal to dohromady. Takze se prekvapive v mych 35 letech zjistilo, ze spoustu problemu mi muze delat potravinova intolerance na lepek. Vysadila jsem lepek. Nasadila caje na imunitu a dychani. Od zari jsem ustala vsechny choroby bez vetsi zateze, coz by mne totalne driv polozilo. Dycham bez dychatek dobre, nedusim se.
U alergologa se sice lepek nepotvrdil protoze uz jsem ho 2 mesice nejedla, zato vylezla intolerance na mliko. Oboji sice jim, ale velmi omezene, kdyz vic, tak mam problemy. A za to vdecim terapeutce, ze me navedla.
Bylinky jsem si dost zvykala na tu chut. Ale po mesici to celkem slo. Zadne vedlejsi efekty jsem nepozorovala. Na dychani a imunitu pomohl+ta dieta+konec kojeni. Takze tezko rict, co melo vetsi efekt.
Rozhodne bych tam sla a dopodrobna konzultovala. Je mozne, ze jsi na neco alrgicka nebo citliva z tech bylinek. Mozna bych zmenila terapeuta a vzala s sebou ten recept co chodi v te bedne s bylinkama.
Nicmene si myslim, ze pomalu s bylinkama koncim. Je to dobre na reseni neceho, ale teda je to dost otrava na to myslet a leze to do penez
Do peněz to teda leze
zatím jsem po kapkách a wanových kuličkách problémy neměla, spíš pomohli, to až teď. Myslím že ten odvar je asi silný ![]()
Lepek jsem taky přestala jíst, asi před měsícem. Sem tam něco sníst musím, protože obědy řeším veřejným stravováním, ale radikálně jsem ho omezila a taky sacharosu (hlavně bílý cukr)