Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ráda bych znala zkušenosti s konkrétním výrobkem. Jaký je osvědčený? Nebo je to uplně jedno od jaké firmy koupím?
@Enoulik mám tinkturu od Nobilis Tilia, zkoušela jsem jí na sobě zatím jednou a účinek žádný ![]()
Mám taky tinkturu od Nobilis, když mě chytly zuby tak spolu s rescue sprejem od LR super. Co mělo větší účinek ale nedokážu odhadnout. Nobilis je česká firma a mám tam i velkoobchodní ceny tak je ráda podpořím, jinak jsou z těch dražších.
Kupujeme už druhý rok kapky na tinktura.eu. Jsou skvělé, pomáhají a přes léto si vždycky pěstujeme lichořeřešnici i v truhlíku.
Účinnější jsou kapky, hlavně na záněty moč. cest je lichořeřišnice výborná.
Já bych to chtěla pro dítě, má streptokoka a stafylokoka v nose. Prý to je na to také ![]()
Ahojky, já měla info, že top byla tinktura od Herba Vitalis, ale tu jsem již ke koupi nenašla. Koupila jsem tedy dle recenzí na webu tinkturu od Jukla, používáme ji cca dva měsíce a nestačím se divit, jaký má účinek. Dcera (3,5 roku) měla od nástupu v září do školky téměř v kuse hustou zelenou rýmu, lítali jsme po všech čertech, výtěry, odběry, vyzkoušeli jsme všechno možné včetně klasických ATB, už nás pomalu hnali na odstranění mandle. Tak jsem ji zkusila a hle, najednou je dcera již 5 týdnů v kuse ve školce bez přestávky - to se od září ještě nestalo. Po zelené rýmě ani památka. Takže tuto zázračnou rostlinku doporučuji, kudy chodím ![]()
@Petule84 mužu se zeptat na dávkovaní? mám doma taky tinkturu od Jukla ale tam pišou že je až od 3 let… Davala jsi plnou dávku těch 10 kápek x 3 denně? Dcera je už 3 měs. zahleněná, jde z rymy do rymy…Už nevim co s ni…Diky.
LIchořeřišnicové kapky brávám při nachlazení a náběhu na chřipku a někdy kombinuji i s Echinaceou a super, zabírá to. Jinak jsem našla lékárnu zelený anděl, kde mají spoustu takových to přírodních kapiček, bylinek, homeopatik a jsou moc milý a funguje tam i poradenství, třeba by ti také řekli názor na lichořeřišnice.
Lichořeřišnicové kapky - tinktura dokážou vyhnat z těla i zlatého streptokoka. Poradila mi to moje obvoďačka a do 10 dní jsem měla klid. Jsou super na nachlazenej močový měchýř atd atd. Plus posílit obranyschopnost jak tady píše Mackapacka - více vitamínu C + Echinacea kapky. Zaručeně. To je stejné jako na regeneraci jater - ostropestřec kapky - tinktura. ![]()
Taky mame dobrou zkusenost s lichorerisnici a echinacinou od pani Novackove.Dela i jine tinktury na ruzne nemoci.☺
Taky mame dobrou zkusenost s lichorerisnici a echinacinou od pani Novackove.Dela i jine tinktury na ruzne nemoci.☺