Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
V této době je to v ČR problém.. jak lehké je narazit na podvodníka. Bohužel nepomůžu, ale snad se někdo najde. ![]()
Takový neexistuje. Všichni to jsou podvodníci a šarlatáni. Nechápu jak k nim může někdo chodit…
Myslím, že takového znám, ale vyloženě dlouhodobou zkušenost nemám. Ale jeden pán (75 let ve výborné kondici), co k němu chodí, tomu vždycky řekne, co není OK, on jde k příslušnému odborníkovi a ten vždy potvrdil.
Vnímá i nadpřirozné bytosti. Je to hodně zajímavé povídání.
Výborný byl farář Ferda v Sušici, ale to už je let…dej mu pán bůh lehkou zem.
Miroslav Bárta, léčí v Táboře, jezdí i do Rakouska, sám pozná co bolí, bez toho aniž by mu člověk něco řekl…
Prosím ještě anonymní taky na toho pána jestli můžeš dát kontakt? díky
Jestli hledáš zázraky, kup si pohádkovou knížku. jestli si myslíš, že ti tohle pomůže.
Ano jsem pro léčitele, ano jsem pro alternativu, ale prvně musí začít člověk sám u sebe a né si myslet, že někam zajdeš a stane se zázrak.
Víš jak se tomu říká? Zodpovědnost za sebe házet na někoho jiného a čekat, že se o tebe postará ![]()
@Nina Filipi prosím tě co ty víš, co potřebuji? že tady píšeš takový kraviny, něco o nějaké zodpovědnosti!!!co víš, co mám za nemoc, myslíš si, jako, že chci, aby se o mě někdo staral, seš normální, jen potřebuji pomoc, jako člověk co je nemocný, tak si laskavě nech ty kecy a příště radši sem nic nepiš, když nechceš nic k tématu!!!
Znám skvělou paní v Praze, není to léčitelka, ale odhalí příčinu tvé nemoci. A když se odstraní příčina, zmizí nemoc.
@Anonymní píše:
@Nina Filipi prosím tě co ty víš, co potřebuji? že tady píšeš takový kraviny, něco o nějaké zodpovědnosti!!!co víš, co mám za nemoc, myslíš si, jako, že chci, aby se o mě někdo staral, seš normální, jen potřebuji pomoc, jako člověk co je nemocný, tak si laskavě nech ty kecy a příště radši sem nic nepiš, když nechceš nic k tématu!!!
Kontakt bohužel už nemám, ale na internetu určitě najdeš, myslím, že léčí i někde v okolí Pelhřimova, nebo tak ![]()
No jiste instantni zazraky. Napsala jsem ti uplne normalne a tvoje reakce je naprosto mimo a neadekvatni.
Tak že děvčata, chodil jsem tehdy s přítelkyní, ročník 52 a ta mi pozvala na jejich třídní sraz po x letech v Táboře. Mirek Bárta tam tehdy taky byl a sám na mně podle mé chůze poznal že mám bloklou páteř. Pozval si nás a to jsem jen čuměl. Prohmatal, „zrentgenoval rukama“ a trochu potahal, polámal a než jsem dojel domů, ta ruka hrozně bolela jak se uvolnil ten bloklý nerv v páteři, ale jinak dobrý, pomohlo to. Chce 200.- za hodinu, to utratím víc za benzín a cestu, ale žádná chemie a funguje to, mohu vřele doporučit. Má nadpřirozené schopnosti, věřte nevěřte…ale zkuste to. Znám jej blíže, několik návštěv, vím toho o něm více, ale to je už osobní a nepatří to sem. Když dáte pětikolo v lékárně za hezkou krabičku co stejně nefunguje tak tady máte naději na pomoc. Dokáže pomoci i vážně nemocným, třeba tím že ze vzteklého nemocného dědka udělá „milého“ dědouška se kterým okolí už dokáže vyjít…..v tomto případě neléčí nemoc ale jeho agresivitu a vztahy v rodině…i to pomáhá. Hledejte na Googlu /mirek bárta častrov/.
Ahoj, prosím Vás, neví někdo v české republice o nějakém fakt, ale dobrém léčiteli, ne o nějakém co si tam musí člověk koupit nějaké kapky atd., na takové to nejsu zvědavá, takový jeden nám spíše uškodil, ale fakt léčitel, který má 6 smysl? děkuji