Léčitelé v České republice

Anonymní
25.2.15 18:22

léčitelé v české republice

Ahoj, prosím Vás, neví někdo v české republice o nějakém fakt, ale dobrém léčiteli, ne o nějakém co si tam musí člověk koupit nějaké kapky atd., na takové to nejsu zvědavá, takový jeden nám spíše uškodil, ale fakt léčitel, který má 6 smysl? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.15 18:35

V této době je to v ČR problém.. jak lehké je narazit na podvodníka. Bohužel nepomůžu, ale snad se někdo najde. :D

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
25.2.15 19:00

Takový neexistuje. Všichni to jsou podvodníci a šarlatáni. Nechápu jak k nim může někdo chodit…

• Citovat
  • Upravit
6257
25.2.15 19:02

Tak tohle by mě taky zajímalo, většina jsou podvodníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.15 19:09

Myslím, že takového znám, ale vyloženě dlouhodobou zkušenost nemám. Ale jeden pán (75 let ve výborné kondici), co k němu chodí, tomu vždycky řekne, co není OK, on jde k příslušnému odborníkovi a ten vždy potvrdil.
Vnímá i nadpřirozné bytosti. Je to hodně zajímavé povídání.

• Citovat
  • Upravit
25.2.15 19:13

Výborný byl farář Ferda v Sušici, ale to už je let…dej mu pán bůh lehkou zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
26.2.15 06:23

Miroslav Bárta, léčí v Táboře, jezdí i do Rakouska, sám pozná co bolí, bez toho aniž by mu člověk něco řekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.15 16:56

@svituska můžeš mi prosím dát na něho kontakt? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.15 16:57

Prosím ještě anonymní taky na toho pána jestli můžeš dát kontakt? díky

• Citovat
  • Upravit
7332
26.2.15 17:00

Jestli hledáš zázraky, kup si pohádkovou knížku. jestli si myslíš, že ti tohle pomůže.

Ano jsem pro léčitele, ano jsem pro alternativu, ale prvně musí začít člověk sám u sebe a né si myslet, že někam zajdeš a stane se zázrak.
Víš jak se tomu říká? Zodpovědnost za sebe házet na někoho jiného a čekat, že se o tebe postará :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.15 17:36

@Nina Filipi prosím tě co ty víš, co potřebuji? že tady píšeš takový kraviny, něco o nějaké zodpovědnosti!!!co víš, co mám za nemoc, myslíš si, jako, že chci, aby se o mě někdo staral, seš normální, jen potřebuji pomoc, jako člověk co je nemocný, tak si laskavě nech ty kecy a příště radši sem nic nepiš, když nechceš nic k tématu!!!

• Citovat
  • Upravit
6499
26.2.15 17:38

Znám skvělou paní v Praze, není to léčitelka, ale odhalí příčinu tvé nemoci. A když se odstraní příčina, zmizí nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
26.2.15 18:05
@Anonymní píše:
@Nina Filipi prosím tě co ty víš, co potřebuji? že tady píšeš takový kraviny, něco o nějaké zodpovědnosti!!!co víš, co mám za nemoc, myslíš si, jako, že chci, aby se o mě někdo staral, seš normální, jen potřebuji pomoc, jako člověk co je nemocný, tak si laskavě nech ty kecy a příště radši sem nic nepiš, když nechceš nic k tématu!!!

Kontakt bohužel už nemám, ale na internetu určitě najdeš, myslím, že léčí i někde v okolí Pelhřimova, nebo tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.2.15 18:53

No jiste instantni zazraky. Napsala jsem ti uplne normalne a tvoje reakce je naprosto mimo a neadekvatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.6.18 10:06

Re: Bárta Častrov

Tak že děvčata, chodil jsem tehdy s přítelkyní, ročník 52 a ta mi pozvala na jejich třídní sraz po x letech v Táboře. Mirek Bárta tam tehdy taky byl a sám na mně podle mé chůze poznal že mám bloklou páteř. Pozval si nás a to jsem jen čuměl. Prohmatal, „zrentgenoval rukama“ a trochu potahal, polámal a než jsem dojel domů, ta ruka hrozně bolela jak se uvolnil ten bloklý nerv v páteři, ale jinak dobrý, pomohlo to. Chce 200.- za hodinu, to utratím víc za benzín a cestu, ale žádná chemie a funguje to, mohu vřele doporučit. Má nadpřirozené schopnosti, věřte nevěřte…ale zkuste to. Znám jej blíže, několik návštěv, vím toho o něm více, ale to je už osobní a nepatří to sem. Když dáte pětikolo v lékárně za hezkou krabičku co stejně nefunguje tak tady máte naději na pomoc. Dokáže pomoci i vážně nemocným, třeba tím že ze vzteklého nemocného dědka udělá „milého“ dědouška se kterým okolí už dokáže vyjít…..v tomto případě neléčí nemoc ale jeho agresivitu a vztahy v rodině…i to pomáhá. Hledejte na Googlu /mirek bárta častrov/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze