Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s léčebnou metodou Plasma. Má to být přístroj, který vysílá frekvence různé vlnové délky a díky tomu dokáže zničit parazitující a virové organismy v těle. Trpím častými opary a na jejich léčbu mi nic nepomáhá. Známá mi léčbu tímto přístrojem doporučila. Tak jsem se chtěla zeptat jaké jsou Vaše zkušenosti s tímto přístrojem. Děkuji za odpovědi!
Osobni zkušenost nemám, ale z principu je to nesmysl. Proc uz to nevylecilo někoho s AIDS? ![]()
Zni to jako dalsi zpusob, jak pomoci pseudovedeckeho sarlatanstvi tahat z lidi penize, nicmene spousta veci v medicine funguje ac nema logiku - od toho mame evidence based medicine - tzn. medicina zalozena na dujkazech. tedy pokud jsou v solidnich casopisech publikovane mnohohlave dvojite slepe studie dokazujici funkcnost toho udelatka, verila bych tomu.
Pozor - neplest si studie s tzv. „klinickymi testy“, to je jen napodobenina studie na oblbnuti laiku v reklamach.
@P-Sal
hele, tvoje penize… za me dalsi podvodne tahani penez ze zoufalych lidi.
co jsi v lecbe zkousela? Co isoprinosine? Pokud je problem s recidivama velmi casty, muzes konzultovat infektologa, idealne v poradne pro herpes viry… ale obvodak preparat urcite zna ![]()
@P-Sal Pokud věříš na takové alternativní metody, tak bych asi nejprve zkusila něco levnějšího-třeba homeopatika. Jinak na opary hodně lidem zabírá dlouhodobé úžívání Herpesinu-cca 3-6 měsíců-ale ne všem. Taky bych zkusila celkově posílit imunitu-třeba hlívu, nebo aloe…