Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Anonymní píše: Čtu o této „věci“ poprvé a chci se zeptat, kde jsou k sehnání a jestli se dají podat člověku aniž by to věděl? Respektive, příklad: můj přítel začal mít stresy v práci, které tahá domů do rodiny a odcizuje nás to. Tak mi napadlo, jestli by šlo trocha ráno jemu do čaje kapnout, aby měl den v klidu a nevylival si vztek doma večer? Nechci ho předávkovat nebo zabít, čistě ze zvědavosti se ptám, zda pak může třeba i člověk normálně řídit celý den.
Prosím o neodsouzeni, ptám se čistě ze zvědavosti, že by se dal nějak uklidnit aniž bych nejdřív musela poslouchat nadávky. Děkuji a omlouvám se za anonym.
Ne, to opravdu možné není. Je to neetické a slušný terapeut na to nikdy nepřistoupí.
Vás partner se musí chtít změnit sám. Pokud nechce, je na Vás, jak na to budete reagovat.
Souhlasím s @Nina Filipi. Je třeba komunikovat s terapeutem, vyjasnit si, co jasné není.
Mám ozkoušené, že tím, že užívám esence sama, se mění i chování lidí v mém nejbližším okolí. Když se já cítím dobře, tak to pozitivně ovlivňuje ostatní. Třeba když jsem začala brát esence, hodně se zlepšil vztah s mými rodiči a po nějaké době si rodiče o bachovky sami řekli a teď taky užívají
ale chce to svůj čas, příteli jsem se snažila bachovky vnutit a přesvědčit ho, ale mělo to opačný účinek, změna opravdu musí nastat z vůle toho dotyčného
Já nevím jestli pomáhají bachovky při výbušných situací, ale kolegyně, je brala také na nervy a bylo jí rozhodně lépe. Nevím možná bych se zkusila zeptat třeba v lékárně zelený anděl, tam mají velkou škálu přírodních věcí, rozumí tomu a funguje zde i poradenství.
Bachovy esence si umí poradit i s výbuchy vzteku
Mám poradnu a tohle jde poměrně dobře zvládat ![]()
Pokud se objeví zhoršení, je to reakce která může přijít. Chce to jen „přežít“ a vidět, že to může být i daleko horší a snížit dávkování a ono se to vyladí.
A právě proto, je dobré když člověk to ví a ví z jakého důvodu se to děje. Proto byste bez vědomí druhých neměli nikomu nic dávat.
Všechno má svůj důvod, všechno je cesta…toho člověka, kterého se to týká