Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Každý z nás si nese něco v sobě. Ať už bolest, minulost, pochyby,… Maminky jsou nervózní, mají pocit selhání; děti špatně spinkají a jsou neklidné; páry nemohou otěhotnět; jsou nemoci,… Máte zkušenosti s mandalou nebo reiki?? Pro mě pomoc a energie číslo 1 ![]()
@Nina Filipi Mohu se zeptat jakou? Kreslenou, piskovou,… a rozměr? Od někoho známého?
Tak celkově automatickou kresbu jako takovou ![]()
Pořádám léta kurzy na toto téma, takže tyto energie jsou mi velmi blízké
@Nina Filipi Takže spřízněná duše
Já se věnuji pískovým mandalám a vkládám do nich reiki. Je to moje droga
Právě zvažuji kurz, tak uvidíme ![]()
@Vaspetka Nevyléčí, ale mohou vhodně podpořit, ale samotná energie nic nevyléčí. Tu práci na sobě stejně musím udělat dotyčný sám. Pokud je někdo nemocný, či nemůže mít děti atd. Měl by řešit příčinu, regrese, kinezka, sebeuvědomování.
@Melody 4 S tímto názorem se já osobně nestotožňuji. Mě mandala k oplodnění pomohla. I když to bylo IVF, konečně po 4 letech něco zabralo
A pomáhají mi mandaly i reiki stále ![]()
Ale je to názor od názoru.
Práce sama na sobě je velmi důležitá. Ono zázraky se nedějí jen tak, všechno je to tvrdá dřina na sobě. Sebeuvědomování, přehodnocování, překračování vlastního stínu, vlastních vzorců chování…zkrátka vystoupit z komfortní zóny ![]()
@Nina Filipi Práce na sobě je nepochybně důležitá, ale né vždy se to podaří. Víra ve vyšší moc je pro mě nesmírně důležitá ![]()
@Vaspetka píše:
@Nina Filipi Práce na sobě je nepochybně důležitá, ale né vždy se to podaří. Víra ve vyšší moc je pro mě nesmírně důležitá
Myslim ze prace sama na sobe je alfou a omegou. Pokud nejsme schopni udelat zmeny, nemuzeme ocekavat…
@Nina Filipi To ano. Ale asi ne v každém případě. Souhlasím i nesouhlasím ![]()
@Vaspetka píše:
@Melody 4 S tímto názorem se já osobně nestotožňuji. Mě mandala k oplodnění pomohla. I když to bylo IVF, konečně po 4 letech něco zabraloA pomáhají mi mandaly i reiki stále
Ale je to názor od názoru.
No a mě je to upřímně jedno. ![]()
@Nina Filipi píše:
Myslim ze prace sama na sobe je alfou a omegou. Pokud nejsme schopni udelat zmeny, nemuzeme ocekavat…
Přesně tak! Pokud člověk nezvedne zadek a nevystoupí ze své konfortní zony, pokud si bude libovat ve svojí jistotě a pořád pojede dokola tu samou písničku, nikdy se nemůžu rozvíjet. Jen strnule stojí. Pak si můžu přát, můžu se modlit, můžu si nechávat posílat energii, ale fakt je ten, že samo od sebe se to neudělá, může nám to pomoc, popoštnouchnout nás to, ale stejně tu práci musíme dělat my.
život je o umírání a znovuzrození, každý den, každou minutou. Je proměnlivý, tvořivý. Jen my jsme zamrznutí strachem.
Je pravda, že člověk by měl na sobě pracovat. Samo se nic neudělá a sedět v koutě a čekat nic neřeší.
Brala jsem to trochu jinak. Asi z mé strany špatně popsáno ![]()
Jak na vás působí dnešní magický den?? Já vnímám příval energie a tvořivosti
![]()