Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Nebo kineziologie, na té jsem byla osobně 10× a na odpuštění mi pomohla nejvíce. Hezky se koukneš i pohledy ostatních… Chce to ale dobrého terapeuta hlavně. Já mohu doporučit p. Ilečkovou z Jihlavy.
Kineziologie by mohla být fajn, ale nevyhneš se převzetí zodpovědnosti za to rozhodnutí. Byla jsi u toho, musíš převzít zodpovědnost a nést následky.
Důležité je, koho si vybereš. Touto metodou se zabývá kde kdo, šarlatání.
Doporučuji probrat s psychologem, který doporučí správného léčitele.
@Karleon píše:
Kineziologie by mohla být fajn, ale nevyhneš se převzetí zodpovědnosti za to rozhodnutí. Byla jsi u toho, musíš převzít zodpovědnost a nést následky.
Ono kazde rozhodnuti do jednoho v nasem zivote je o tom, prijmout za nej zodpovednost. ![]()
Ahoj, je skvělé, že to chceš řešit, rozhodně v tom nezůstávej sama a terapie je super nápad. Prosím, vyber si vždycky terapeuta, co má vystudovanou psychologii, tedy titul PhDr., kamarádka chodila na konstelace k paní, která ji totálně rozhodila a dodělala, pak jsme zjistily, že ona „terapeutka“ má vystudovanou střední hotelovku a pak nějaký půlroční kurz! velký pozor na to! držte se..
jinak tohle mohu doporučit http://www.centrumpsychoterapie.cz/…ypnoterapie/
Dekuju za tipy
Ta kineziologie me prekvapila. Myslela jsem si, ze resi spis problemy z davnejsi minulosti nebo z minulych zivotu. Tak to ja jeste postuduju.
A psycholog by mohl doporucit lecitele? To me ani nenapadlo. Nemam v tomhle vubec zadnou zkusenost.
Dekuju moc za doporuceni.
@Ostružka Taky mám právě špatnou zkušenost. Tehdy jsem se zapřísáhla, že podobné terapie nikdy víc. Cítila jsem se daleko hůř, paní mě celkem rozložila. Ale uteklo přes 10 let a asi tomu dám ještě jednu šanci. Ale vybírat budu ![]()
@Karleon To já vím. Nechci se ničemu vyhýbat, zodpovědnost za to rozhodnutí mám. Problém je, že ty následky ponese někdo jiný
A s tím se neumím vypořádat. Před svojí zodpovědností neutíkám, ale neumím to řešit.
Metody jako jsou kineziologie a regresní terapie či pomoc ze strany psychologa jsou velmi užitečné. Velmi mně pomohlo vše. Ale je to o tom, na koho narazíš. Je to o přístupu a osobnosti člověka, který metody provádí, také o jeho schopnostech. nemyslím, že je to o vzdělání. K tomu odpuštění. Já jsem díky kinez.„odpustila“taťkovi. Ale to tak, že jsem viděla situaci (která zapříčinila náš problematický vztah) jinak, než jsem měla zafixované. Vztah se začal narušovat od dětsví, ne v minulém životě. Ale pokud řeší problém dospělí lidé, zkusila bych i tu regr. terapii. Co si spolu prožili v minulosti.
Doporučíte terapii, která by mi pomohla se vyrovnat s vinou a odpustit i manželovi? Udělali jsme společně velmi špatné rozhodnutí, především z jeho popudu. Nedokážu se s tím vyrovnat. Procházím popisky terapií a moudrá z toho nejsem. Poradíte? Zdá se mi, že nic na nás nesedí, že spíš asi psycholog, ale radši bych nějakou terapii, která se zabývá energiemi a řeší problémy celostně.
Děkuji