Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Taky jsem pro ostřopestřec. Silná a účinná je ostrpestřecová kaše, ale i olej, tablety, seminka,…vše je účinné.
Děkuji za odpovědi. O ostropestři jsem slyšela, tak ho vyzkouším. A nevíte, jak dlouho je třeba ho užívat, aby splnil účel? A je lepší čistý ostropestřec nebo mohou být jaterní čaje, které ho obsahují.
Piji ostropestřec 3× týdně jako prevenci. Nemůže to uškodit, když se to nepřehání. Problém s játry nemám, ale beru to jako prevenci.
Dobrý den, obnovuji diskuzi, ač se nebudu ptát přímo na očistu jater jak tu byla popsána.
Pije tu někdo jen čaj na očistu jater? Jak často se má pít a máte po něm někdo pocit nafouknutí a průjmu?
Pila jsem ho tento týden 2× a pokaždé druhý den jsem byla nafouklá a celý den chodím na toaletu. Průjem není velký, spíš prostě řídká stolice (omlouvám se za popis
). Jen mě zajímá, jestli je to normální.
@Anonymní píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi, ač se nebudu ptát přímo na očistu jater jak tu byla popsána.
Pije tu někdo jen čaj na očistu jater? Jak často se má pít a máte po něm někdo pocit nafouknutí a průjmu?
Pila jsem ho tento týden 2× a pokaždé druhý den jsem byla nafouklá a celý den chodím na toaletu. Průjem není velký, spíš prostě řídká stolice (omlouvám se za popis). Jen mě zajímá, jestli je to normální.
já jedla ostropestřec v tabletách a myslím, že je to zcela normální mít lehčí průjem, kudy jinudy by to očištěné mělo odcházet.. Játra se zbavují hlavně tuku a jiných škodlivin a ten samosebou prožene.. po14ti dnech mě to přešlo
@Trinetka OK, moc díky za odpověď. Je jasný, že jinudy to odejít nemůže.
Jen jsem nečekala, že to bude takhle nepříjemný a spíš se budu cítit líp, když to půjde ven, ale to nafouknutí je fakt hrozný, na to jsem nikdy netrpěla. ![]()
Tak moc děkuji. zkusím ještě teda pokračovat, dokud po vypití druhý den nebude vše normální. ![]()