Léčivé kameny a minerály atd

7221
5.11.20 20:51

Léčivé kameny a mineraly atd

Jaké máte zkušenosti s těmito věcičkami? Komu to pomáhá? Osobně jsem přístupná všemu od bylin po kameny a kristali. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
25.11.20 23:27

Tady nikdo nic? To já kameny a krystaly miluji. Baví mě i obyčejný kámen, skály v přírodě, stejně tak různé minerály a polodrahokamy. Mám doma už slušnou sbírku, nosím je občas po kapsách, ale většinou je mám různé rozložené po bytě :) Zamilované jsou růženín a vltavín, které nosím jako přívěšek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
17.12.20 20:48
@silvapoko píše:
Tady nikdo nic? To já kameny a krystaly miluji. Baví mě i obyčejný kámen, skály v přírodě, stejně tak různé minerály a polodrahokamy. Mám doma už slušnou sbírku, nosím je občas po kapsách, ale většinou je mám různé rozložené po bytě :) Zamilované jsou růženín a vltavín, které nosím jako přívěšek :)

Miluju kameny!!!
Nosím křišťál neustále, kombinují citrín, lapis lazuli, obsidián podle nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
17.12.20 21:02

S bylinama a kamenama si taky pohrávám. Věřím, že kameny nějaké schopnosti mají, ale musí se s tím umět zacházet. Vyloženě odborník nejsem. Ale baví mě to. Ve středověku by nás upálili za čarodějnictví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.7.21 14:13

Ahojky a mohla bych se zeptat, kde minerály kupujete? Chtěla bych si též objednat, ale nevím, kde nejlépe sehnat.
Moc děkuji za odpověd´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat