LED světla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
962
6.7.12 17:51

Led svetla

Ahoj chtela jsem se zeptat jestli mate nekdo led svetla. takovy ty v pasku treba co meni barvu. A nebo treba jak se delaji detem do pokoje na strop ty nebe ze svetel. chteli by jsme to male udelat. ale vim ze je to velice drahe. Nema te to nekdo a kolik vas to stalo? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
6.7.12 17:57

@Barbora13 mame to v kuchynni…metr stal 700,– ale je to k nezaplaceni…svetla jak hrom a nic to nezere, takže za mě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.7.12 17:58

My to máme pod linkou z Ikey za 300,– :palec:

Značka Ledberg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.7.12 17:58

Můj tchán se tím teprve chce zabývat, ale možná i tak bych se ho mohla zeptat kolik to stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
6.7.12 18:13

@Žirafátko my ty ikeacky meli v koupelne a letely po týdnu do koše…vubec nesvitily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.7.12 18:13

Máme taky pod linkou, už si nepamatuju kolik to stálo, ale vypadá to moc pěkně. Podmínkou je ovšem uklizená linka, což je trochu problém :mrgreen:
Ledky jsou dobrá investice. Sice vyšší pořizovací cena, ale fakt to nic nežere a do budoucna se to vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.7.12 18:14
@valina1 píše:
@Žirafátko my ty ikeacky meli v koupelne a letely po týdnu do koše…vubec nesvitily :nevim:

tak to byla asi smůla, nám fakt svítí v pohodě. Používám to denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.7.12 19:18

My to máme po celé koupelně - jako hvězdičky :lol: Ale kolik to stálo netuším :lol: Jsem poradila co? Každopádně to vypadá hezky - máme to přímo v sádrokartonovém stropě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
6.7.12 19:28

My to máme za postelí v ložnici,1,5m dlouhý, má to asi 30 různých programů a dálkový ovládání k tomu, platila jsem za vše 35 Euro. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7852
1.11.24 11:49
@Barbora13 píše: Více

Není to trahé, když to nebudeš kupovat někde v Horbachu a podobně. Já používám na některých místech led pásky už nějakých patnáct let a nedám na to dopustit. Do bytu se to moc nehodí, ale třeba nad pracovní stoly je to perfektní, protože máš všude rovnoměrné světlo bez ostrých stínů. Dnes se dají sehnat za pár desetikorun metr podle toho, jaké jsou v nich použité čipy. Buď je můžeš lepit samostatně, ale lepší je dokoupit za pár korun hliníkové profily k tomu určené a vlepit to do nich. Jednak kvůli chlazení a také k nim bývají pruhy krycích mléčných plexi, které světlo příjemně rozptýlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný