Čím odstranit propisku?

rozmary
3.7.12 12:24

Čím odstranit propisku?

Ahoj, starší cdera miluje panenky Wings, má tři, teď je na táboře a malá si je vzala do parády, pomalovala je všechny propiskou, snažila jsem se to sundat jarem, realem, ale pořád to drží. Ještě mě napadl líh, ale nevím jestli to nepoškodí tu gumu, nevíte čím by se to dalo šetrně odstranit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3184
3.7.12 12:27

Zkus lak na vlasy třeba z textilií to jde lakem krásně odstranit nedávno mi dcerka počmárala komplet celou sedačku z mikroplyše a je jako nová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
3.7.12 12:58

@Kajjka Zeptám se jak blb, ale to normálně nastříkat lakem na vlasy a hadrem to setřít? 8o

• Citovat
  • Upravit
3184
3.7.12 13:04

Jj nastříkat chvilku nechat ten lak tu propisku rozežere a nějak nepochopitelně naváže na sebe a pak vytřít suchým hadrem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
3.7.12 13:05

Omlouvám se, že se vetřu s dotazem. Koupili jsme si domek a majitelé nechali svoje děti po všem malovat. Na topení je propiska a fix…zkoušela jsem snad všechny čistící prostředky, ale nejde to dolů…poradíte?

S panenkou bohužel neporadím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
3.7.12 13:07

@Romiša tak z topení bych to vzala lihem nebo nějaký rozpouštědlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
3.7.12 13:47

Na propisku se vždycky radila Alpa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
3.7.12 14:08

Čistým lihem, ale půjde to i slivovicí, jen je jí škoda 8)

• Citovat
  • Upravit
rozmary
5.7.12 14:32
@nepřihl. hana20:00 píše: Čistým lihem, ale půjde to i slivovicí, jen je jí škoda 8)

Tak to by se mnou táta asi pěkně vyběh :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
145
6.7.12 18:41

Souhlasim s vyse napsanym, jen pridam, kdyz dcera pocmare lino, stul apod, tak kdyz si toho vsimnu hned, perfektne pomahaji vlhcene ubrousky na prdelku :oops:. A to temer na vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.7.12 09:57
@Radhe píše:
Souhlasim s vyse napsanym, jen pridam, kdyz dcera pocmare lino, stul apod, tak kdyz si toho vsimnu hned, perfektne pomahaji vlhcene ubrousky na prdelku :oops:. A to temer na vsechno.

Ajo, ty mě nenapadly, jednu dobu jsem je používala místo odličovače :palec:

• Citovat
  • Upravit
1
27.2.13 12:15

Propiska na panence

Ahoj, právě se nám stalo to stejné, malá si vylepšila panenčin obličej prupiskou. Zkoušeli jsme vše, nic nepomohlo až mě napadlo jak mi tekutý Ariel professional na skvrny zničil tepláky (žíravina). Na panenku pomohl výborně jen to trvalo délé, 5 dní několikkrát denně potírání vatovou tyčinkou pokreslené místo a propiska je pryč. Tak hodně štěstí a trpělivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patrik 123456
25.3.13 15:56

Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte někdo jak odstranit prupisku z papíru anichž bych ten papír poškodil!!!

• Citovat
  • Upravit
10959
25.3.13 15:59

Lihem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.3.24 20:04

Vyzkoušela jsem všechno - líh, technický benzín, odlakovač, cif…. nic nefungovalo. Z panenky jsem nedostala ani naznak barvy. Podle youtube videa, kde opravují panenky, jsem pořídila výše zmíněný krém na akné a ZÁZRAK!!! Aplikovala jsem, dala do folie, rada byla dát na slunce nebo do tepla, já jsem 10 min fénovala. Pak nechala do rána. Viz třetí foto. Řikala jsem si: Paráda, někdy to zopakuju a dám na slunce. Odjeli jsme na prodloužený víkend na chalupu a když jsme se vrátili, tak dcera vyndala panenku z kočárku a vše témeř pryč. Nevěřila jsem vlastním očím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný